Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

Tomco 

všechny recenze uživatele

Deer hunter trochu inak alebo niekdajšia videopecka Smrteľná korisť v novom šate. Na jedno pozretie však určite dobrá voľba. Výsledný dojem u mňa ale kazia dve veci. Slabší stred a celková stopáž, ktorá mala (mohla) byť rozhodne o 15-20 minút dlhšia. Takto to prebehne až moc rýchlo, pritom samotný námet si doslova pýta poriadny psychický teror lovených. 70% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nejlepší hixploitation, co sem snad kdy viděl. Naprosto dokonalá atmosféra a prostředí lesů, napětí, který by se dalo krájet, ke konci sem na to čuměl s fakt hodně tupým výrazem a k tomu všemu exceletní brutalita, která ale vůbec nepůsobí uměle nebo nějak nuceně a ani neni přehnaně často. Fakt výbornej a nevšední hororovej zážitek, norové jsou prostě borci ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Vyloženě se na vyvražďovačky nespecializuji, ale i když jsem jich neviděl tolik jako někteří zde i já měl dojem, že to vše už tu celé bylo nejméně stokrát. Parta teenagerů nasere vidláky, navíc lovce a ti si je honí po lese a loví. Některé lekačky byly předvídatelné, některé trapné a chvilkama se to táhlo. Ono na průhledech do severského lesa plného padlých stromů, borůvčí, klestí a a smrčin není až tak moc co ke koukání. Hrdinové se občas chovali nelogicky a když šlo do tuhého, vždy se někde na zemi našel nůž nebo luk vhodný pro obranu... Na druhou stranu tam bylo i pár napínavých míst to jen abych nehaněl. Závěr je sice otevřený, ale čekal jsem jej. Po Mrtvém sněhu jsem se těšil, že si spravím chuť, ale ani tady se to moc nepovedlo. Tři patrony do brokárny, víc nedám. * * * ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemálo kokotinka. Ačkoliv má film velmi krátkou stopáž, tak jsem měl opravdu problém ho dokoukat. Hrozná nuda bez sebemenší špetky napětí. Plno hrozně špatných herců. Pravda, občas přijde nějaká vraždička, ale to je vše. Samozřejmě přijde očekávaný odpor hlavní hrdinky, ze které se stane pomstichtivý superzabiják. Za mě prostě jednoznačný odpad. Amatérské až hrůza. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V Norsku se moc hororů netočí a je to škoda, protože když už se něco objeví (Fritt vilt, Villmark), tak to stojí za to. A Rovdyr to znovu potvrdil. Nyní bezprostředně po zhlédnutí mám dojem, že se jedná o nejlepší hixploitation, které jsem viděl minimálně od Storm Warningu. Absenci originality (kterou snad v tomto subžánru už ani moc lidí hledat nemůže) vyvažuje nadprůměrná brutalita a syrovost - umístění děje do 70. let jasně odkazuje k exploitačním hororům právě z tohoto období. Díky tomu, že je hlavní hrdinka velice sympatická a zoufalství všech postav uvěřitelné, mi Rovdyr přišel jako taková nervy drásající podívaná, která už tu nějaký ten měsíc nebyla. Vidláci jsou dostatečně vidláčtí, explicitní záběry dostatečně časté a stopáž přiměřeně dlouhá. Pro fanoušky buranských vyvražďovaček povinnost. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama