Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (520)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Totální zhovadilost s překvapivě solidně vyprofilovanými postavami a skvělými dialogy. Nechutná tak akorát, aby nebyla nevkusná, nekorektní tak akorát, aby nebyla oplzlá, černohumorná tak akorát, aby nepřestala bavit. Skvěle vypointovaná (parádní práce s hudbou) a příjemně zahraná. Great White Buffalo a 4 hvězdy s těžkým náběhem na pátou. A komu se to nelíbí, ať mi třeba pobleje veverku.. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prezieravo vyberaná hudba 80-tych rokov, skvelý výkon Roba Corrdryho (John Cussack len smutne prehráva) hrajúceho v množstve takmer neznámych komédií, z ktorých si ho zaručene nikto nikdy nevybaví, a bravúrne rozohraný zhruba 10 minútový úvod s kopou vydarených slovných hračiek a gagov. Na ostatnom sa niekto pousmeje, iný zasa trápne zamračí, a vaša polovička možno veselo skonštatuje, aký to bol úlet, len škoda , že ho vôbec nepochopila. Isté je, že po týždni či dvoch, si možno nikto nespomenie, že v kine navštívil niečo podobné, a radšej skočí na niečo viac záživnejšieho alebo si jednoducho zopakuje výrazne vychytanejšiu pecku Vo štvorici po opici. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrná sci-fi komedie, nijak zvlášť mě to nezaujalo. Komentuju po nějakém čase a už pořádně nevím, co pochválit a co naopak zkritizovat. Byla tam vířivka a cestování časem... Film, na který jsem se podíval právě kvůli onomu cestování časem, tématu, které je pro mě lákavé, nicméně tento film za moc nestál. 55% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nekorektný brutálny humor plný nadávok, sexu a časových paradoxov ("What color is Michael Jackson?") spolu s geniálnym nadhľadom ("It was some kind of ... hot tub time machine!") a skvelým castingom (najmä bohovský Craig Robinson) s 80s fetišom (cameo role Chevyho Chasea a Crispina Glovera) pomáhajú mozgu oslabiť závity natoľko, že občas aj zabudne na logické princípy a na to, že film absolútne nedáva zmysel. Občas. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zhruba do půlky překvapivě v pohodě, pak už ta zábava šla z kopce dolů. Což je zajímavý, člověk by řekl že ta pravá sranda vypukne až co ti čtyři ptáci vylezou z výřivky na zimních radovánkách v roce '86... No každopádně jako celek je to celkem ucházející komedie o navrácení se v čase zpátky tam, kde ještě život nestál za úplnou hovnosračku. Říkám, ujde to. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)
  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama