Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se říká: "Jirka Babica, kuchařská je prasnica." Jestli se takhle má vařit doma?! To je něco jako přečíst si recept na mimibazaru. Nechutné, na blití, trapné a občas taky život ohrožující. Nemůžu se na to dívat ani v rámci pobavení, protože to není ani sranda. Vegetu a bujón z lenosti si cpát přímo do žíly. ()

BitlDjus odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky. - Jiří Babica ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tak tohle miluju :) Většina lidí na něho nadává protože na něho nadává sám veliký Pohleriht (nevím jak se píše), přitom ho nikdy neviděli vařit. Babica vám za 10 Kč uvaří polívku která se dá jíst, ten druhý vám za 10 Kč koupí rohlík a ještě vám z něho dá půlku. Babica vaří pro obyčejné lidi!!!!!! Zdeněk vaří pro bohatší vrstvu kde vám na talíř dá jeden malí placek, ktomu talíř pokape něčím červeným a ůčtuje si za to 300 Kč. ()

DaViD´82

všechny recenze uživatele

Tuzemský MacGyver. Kolik on dokáže vymyslet variací žrádel (nenechte se obalamutit, o jídla skutečně nejde) z lidového základu „kečup-sojovka-eidam“, v tom nemá na planetě Zemi sobě rovného. Navíc jsou jeho rady až filozoficky přesahové a použitelné v každé svízelné životní situaci. Došla voda na zalití květeny? Nalijte tam sojovku. Dochází barva na malování? Zřeďte ji kečupem. Přesto ho nelze jen tak s výsměchem odstřelit, protože je pokračovatelem absurdního humoru à la Monty Python; sice nechtěným, ale zato pořádným. Ovšem nechme raději již promluvit samotného Jirku: „Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby.“ či “Dneska si tady spolu připravíme francouzskou zeleninu a to bude ratatule.” A samozřejmě nadčasové: „Ja jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky.“ ()

Wysch odpad!

všechny recenze uživatele

Moje matka je prosím kuchařka a Babicovy dobroty si pouští místo komedie, takže o kulinářských kvalitách tohohle mamlasa si dovolím pochybovat, ale celkově úroveň pořadu je někde těsně nad hodnotou absolutní nuly. Jediná pozitivní věc je, že jsem se na mistra Babicu zvládnul koukat jen dvakrát v životě, když jsem přijel za našima na návštěvu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama