Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každou neděli ráno jsme mohli vidět tento dětský pořad. V každém dílu byly různé pohádky a v pořadu vystupovali i postavičky Jů, Hele, Hary Šoumen, Muf Supermuf, Tryskomyš, Šamšula atd. (duklak2)

Diskuze

wictoria

wictoria (hodnocení, recenze)

já si ještě vybavuju po Rosákovi s ptákem tu trapnou Obražovku namluvenou Lenkou Kořínkovou...

memoman

memoman (hodnocení, recenze)

Studio kamarád se někdy začátkem roku 90 přejmenovalo na Ahoj děti. A po roce už to bylo Studio Rosa s Janem Rosákem a ptákem Čau,kde se tomu snažili dát modernější kabát. A vydávali i časopis Čau.

Cverna

Cverna (hodnocení, recenze)

Ještě ke Studiu Rosa... Jan Rosák tam pomocníka opravdu měl. Byl to podivný žlutý a obrovský pták Čau... A zpíval písničku: Jeníku Rosáku, nepropadej mindráku...

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Já bych nové názvy nepřidával, to je podle mě zbytečné, spíš bych to buď hodil za lomítko nebo poznamenal do obsahu...Kolik jiných filmů, tady nese dvojí i více názvy..Gianni_B : Ahoj děti mě vůbec nic neříká, vždy jsem měl zato že první bylo Studio kamarád poté Rosa a pak až Jůhele neděle...

Gianni_B

Gianni_B (hodnocení, recenze)

Myslím, že bylo "Studio Kamarád", pak "Ahoj, děti", pak "studio Rosa", a teprve pak "Jůhele neděle" :)

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

A nebyla mezi Studiem Kamarád a pozdějším Studiem Rosa ještě nějaký čas "Jů, Hele, neděle"? A takové ty půlhodinové zahraniční seriály (Ferda mravenec, Včelka Mája, různé hrané adaptace Verneovek, adaptace Narnie) ty šly hned po skončení či v rámci poslední půlhodiny? Nevíte někdo?

Uživatel mibara smazal svůj příspěvek.

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Studio kamarád v 80. letech opravdu neběželo v neděli odpoledne ale ráno. Odpoledne běžel politický diskuzní pořad Studio Jezerka :)
Studio Rosa začalo úplně od nuly, zmizeli Jůheláci i všechny ostatní postavičky, studio začínalo s jednou židlí a věšákem a postupně si "přičarovávalo" další vybavení. Jestli měl Jan Rosák nějaké pomocníky, to už si nevzpomínám. Jinak myslím zůstaly obsah i stopáž podobné. Název nebyl vymyšlený jen podle Rosáka, ale podle raní rosy, snad se to vysvětlovalo přímo i v prvním dílu.

Reklama

Reklama