Reklama

Reklama

Tučňáci odletěli do Monte Carla, aby zde vydělali peníze na návrat do New Yorku. Alex a přátelé však tuší, že už se pro ně nechtějí vrátit a tak se za nimi vydají. Najdou je v kasinu, ale bohužel se jim na stopu dostane kapitánka DuBoisová z oddělení pro odchyt zvířat. Je odchytem úplně posedlá, dá se říci, že tomu zasvětila svůj život. Na zdi jí visí mnoho trofejí, jen lva ještě nemá a tak se se vší vervou vydá na jeho lov. Alex s partou před ní prchají a zachrání je zvířata z cirkusového vlaku, která je schovají protože jim Alex namluví, že jsou také od cirkusu a cirkusáci si musí pomáhat. A tak se alespoň pro tuto chvíli zbaví DuBoisové. Cirkus je na cestě do Říma a později do Londýna, kde se mají setkat s americkým promotérem, který jim, pokud se mu budou líbit, zařídí americkou tour. Alex to vidí jako šanci dostat se zpět do New Yorku a tak se rozhodnou tento cirkus koupit. Majitelé jim cirkus velmi rádi prodají a dobře vědí proč. V Římě se představení totiž vůbec nepovede, dalo by se říci, že se jedná o naprostý propadák. Dojde to tak daleko, že musí utéct před rozčilenými diváky, kteří chtějí vrátit vstupné. Lachtan Stefano prozradí Alexovi, že tygr Vitalij byl kdysi jejich největší hvězdou. Dokázal proskočit i malinkou hořící obručí. Jednoho dne však na něm vzplála srst a od té doby už toto číslo nepředvádí, je podrážděný, zklamaný a otrávený životem a cirkus pomalu upadá. Z jeho bývalé slávy už nezbylo nic. Alexovi je jasné, že s tímto cirkusem musí nejdřív něco udělat než ho představí americkému promotérovi, jinak se domů nedostanou. A tak začnou trénovat. Trénovat však musí i Alex a jeho přátelé protože již dříve lhali o tom, že jsou cirkusáci se skvělými čísly. Teď nastala doba, kdy by měli tato čísla naučit své nové přátele. Kupodivu se jim to docela daří a vypadá to, že v Londýně by mohli mít velký úspěch. Jen je ještě potřeba přesvědčit Vitalije, který chce cirkus opustit, že by se měl vrátit ke svému starému číslu... (TV Prima)

(více)

Videa (54)

Trailer 2

Recenze (813)

tron 

všechny recenze uživatele

Trojka našťastie kráča v stopách zábavnej dvojky a nudný štýl jednotky relatívne ignoruje. Odŕha sa od reality a je „len“ show s viac či menej navzájom súvisiacimi komickými scénkami. Hlavná nudná štvorica hrdinov našťastie ani teraz nie je príliš dôležitá a prím hrajú nenudní vedľajšáci. Boduje najmä vojenské komando tučniakov, na ktorých sa dá spoľahnúť (až na to nešťastné Monte Carlo, z ktorého sa podľa všetkého nikdy seriózne neplánovali vrátiť). Vydarené výstupy predviedli aj psychopatické šimpanzy a, pravdaže, zlatučký Mort. Ten sa ale mimochodom, a nie je v tom sám, záhadne pravidelne vytráca bez vysvetlenia z deja. Podozrivo pôsobí i etické správanie ústrednej štvorky (Alex po happyende dvojky zrazu absolútne nerieši, čo bude s jeho rodičmi a bez váhania uteká preč z Afriky). Našťastie tvorcovia nemali ani len symbolický záujem o realitu/logiku a o to zábavnejšie scény napísali. Šialená karate-babka chýba. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Eric Darnell a Hans Zimmer sa dali zase do kopy a oživili zohratú partiu zvieratiek s typickým a výrazným štýlom hudby, ktoré ma dokázali pobaviť v minulosti a inak nebolo tomu ani teraz. Vtipne a zábavne riešili takmer každú situáciu, ktorú podporovali svojim "divokým" slovníkom. Tvorcovia akciou nešetrili a tento rozprávkový balón ňou poriadne naplnili. Jasne si spomínam na divokú jazda autom, organizovane vniknutie do kasína ako aj použitie mena slávneho pilota F1 Niky Laudu, ktoré prišpendlili divokému šoférovi Martimu, takže bol z neho Marti Lauda. Partia akčných tučniakov trocha dostala červenú, ale za to vtiahnutie ruského tigra Vitaliho to cele napravilo. Niekomu sa môže zdať opakované a nezmenené obsadenie hlavnej skupinky hrdinov menej zaujímavé, čo trocha zapôsobilo aj na mňa a ešte malou záhadou pre mňa ostáva prečo medvedica jazdiaca na motorke nerozprávala. Takže za tuto dávku zábavy dávam 80%. ()

Reklama

Mia... 

všechny recenze uživatele

Jednička a dvojka byly naprosto super a počůrávala jsem se smíchy ... tady byly vtipné scény, vtipné momenty ... ale tím to hasne. Taky mi moc nedává smysl, proč chtějí opouštět Afriku, když jim bylo přeci tak dobře, Alex našel rodiče a byly v prostředí, kam patří .. skončit u cirkusu ... no nic moc teda .. Takže příběh je na prd. Smysl ještě horší. Občas jsem se zasmála. Jen prostě nechápu, proč tak vysoké hodnocení ... neříkám však, že to bylo nejhorší, to určitě ne .. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po velice průměrném druhém Madagaskaru jsem ke třetímu pokračování přistupoval s jistou mírou nedůvěry. Nicméně všechny obavy byly zbytečné. Madagaskar 3 byla opravdu svižná, zábavná a pestrobarevná jízda. Je sice pravda, že třetí díl, co se týká místa, už nemá moc společného s původním názvem, ale budiž. Moc se mi líbily skladby, které byly vybrány do soundtracku - Non je ne regrette rien, Time to Say Goodbye a zejména Firework. Absolutně nejnezapomenutelnější scénou bylo cirkusové představení doprovázené právě Firework od Katy Perry, které ve mně probudilo to malé a nadšené dítě, které je v každém z nás. Romantická linie Jelimán-Sonya mě kupodivu fakt pobavila. Solidní pokračování (a snad i zakončení) jedné z nejvýraznějších animovaných sérií posledních let, ve kterém mi vadilo snad jen to okaté poučování (které sem ale holt patří) a občas kapitánka Chantel DuBois - jinak to ale bylo pěkné. ()

Baxt 

všechny recenze uživatele

Jasně nejstravitelnější díl, veškeré to trapné rodinné moralizování jak z první třídy nahradilo moralizování v rámci zcela jiných skupin - té pracovní (cirkus) a milostné (levhartice). Vzhledem k tomu, že pokračuje nastolený trend centralizace lva Alexe, skrz něhož tyhle poučky docela fungují, dá se třetí Madagaskar přežít bez šrámů na těle i duši. Ty zbylé tři členy týmu bych už někde třeba utopil (každý řekne asi pět vět a věčně otravují). Cílové publikum si ale tentokrát musí pochvalovat, v nějakých devíti letech bych se z těch barviček vzpamatovával ještě po týdnu. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (21)

  • V některých detailních scénách Martyho (Chris Rock) obličeje je možné všimnout si měnící se barvy jeho očí. (Num3roO)

Související novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Bacha na zlé holky!

Bacha na zlé holky!

16.01.2011

Lena Headey (foto), Frances McDormand a Charlize Theron si ve svých následujících filmech zahrají hlavní záporačky. První z nich se připojila k obsazení akční sci-fi Dredd, kterou v Jižní Africe… (více)

Reklama

Reklama