Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 2
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (101)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Kenny je ten největší čůrák a nezaslouží si obdiv ani slitování, jenže ho prostě musíte milovat. Danny McBride si zahrál ukázkovou svini a hláškovací mašinu, což mu jde ze všeho nejlíp. Co díl to hláška, přemýšlel jsem jak vymyslí další série a série v Mexiku je snad ještě lepší než ta první. Mioval jsem ty narážky a nekompromisní humor. Čistokrevná černá komedie a můžu konečně říct, že se nějaká televize nebojí natočit černočerný komediální seriál a nebojí se toho, že je nějakej Mexikánec zažaluje. Další věc je debilní Stevie, kterej je příšernej řiťolezec a situace do kterých se sám naveze jsou úžasný. Zatím mám shlédnutý 2 série a budu pokračovat ve 3. a finální 4. sérii, snad nebudu muset snižovat hodnocení. Nejlepší hláška: " Nespadni do řeky, aby si někdo nemyslel, že tam plave hovno" ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Skvelá záležitosť, ktorá má jedinú chybu - že prvá séria má len 6 častí. Dúfam, že druhá séria bude mať častí viac. Charaktery sú vtipné, počnúc looserom Kennym, ďalej jeho najlepším kamarátom/asistentom Steviem(jeho "prerod" je to najvtipnejšie, čo som za dlhú dobu videl) atď atď...A nedá sa zabudnúť na výborné dvojepizódové Willove cameo. Eastbound and Down sa od tých klasických sitcomov odlišuje dosť, či už originalitou, R-kovosťou, previazanasťou príbehu-kde jedna časť končí, druhá začína a ku koncu dokonca pridá aj fungujúci dramatický rozmer. Bravó HBO, tlieskam a klaniam sa. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Šestidílná mini série je tak sprostá, hrubá a neurvalá, jak si ji HBO mohlo dovolit natočit. Tedy pořádně! Drzost příběhu. ve kterém se padlá baseballová hvězda vrací do rodného balíkova, aby se ukázalo, že největším balíkem je ona sama, je právě tím zábavným. Poslední dva díly jsou nejlepší, protože spějí k dobře vymyšlené pointě. Druhá řada si zachovala stejně drzý tón, ale její humor poklesl spíše k průměru. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Dost váhám, jestli si to opravdu zaslouží 5 hvězd...uvidím po dokoukání všech dílů. Z toho co jsem zatím stihla, tak mi to vychází jako naprosto senzační "tragi"komedie, která řeže zatáčky s plynem na podlaze, dá-li se to tak nazvat. Další dilema nastává při tom, jestli si Kenny zaslouží náš soucit nebo naopak, aby mu bylo sráno na hlavu ještě víc. Každopádně prozatím jeden z nejlepších pokusů o nekompromisní nářez na obrazovkách televize. ()

KlonyIlony 

všechny recenze uživatele

Do tohoto hořce komického seriálu jsem se okamžitě zamiloval. Kenny Powers je vždy větší dick, než jste si dovedli představit.____3. série trochu zesitcomovatí. První dvě série bych nazval "quality television" (něco jako Perníkový táta, Odpočívej v pokoji...), o třetí sérii to platí o něco míň. Škoda. Hlavní rys seriálu - ostetntativní capm style - je pořád stejně dotažený. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (3)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama