Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 4
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele KarelR k tomuto seriálu (1)

Nahoru a dolů (2009) 

Založit seriál na tom, že je hlavní hrdina donebevolající kretén, kterej si nebere servítky a s upřímností sobě vlastní fu*kuje všechny okolo, mohla fakt jenom parta kolem Willa Ferrella. Danny McBride si tyhle výsady užívá v šesti dílech Eastbound & Down jako baseballová star, která se po ztroskotání zářný kariéry vrací do rodného města, aby se tu začlenila do běžnýho života a nabalila svoji dávnou lásku ze střední. Kenny Powers je hrdinou, se kterým většina lidí nevydrží ani jednu epizodu, ale pokud vám jeho styl humoru sedne, budete se bavit královsky. Celej seriál je něco jako eRková verze Školy rocku říznutá Pineapple Expressem (díly režírovali Jody Hill, David Gordon Green a Adam McKay), ve který dostali všichni možnost se pořádně vyblbnout a ukázat, že se daj životní moudra podat i jinak. Jak říkám, není to pro každýho, ale Kenny a jeho audiobook “You’re Fu*king Out, I’m Fu*king In” mi připravili šest hodně zábavnejch půlhodinek. "If there's one thing I hate, it's losing. If there's two things I hate, it's losing and getting cancer." (Sorry za nespisovnost, jinak to znělo ještě hůř) ()

Reklama

Reklama