Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Kačerku, Kačerku, s tebou asi budu mít problém. Deptals mě jako Evan v Butterfly Effect. Bavils mě jako Kelso. A, no ... bavils mě jako hitman, tim špatnym způsobem tentokrát. Jako, uf, já fakt nevim - brain on při tom vybírání rolí, konečně už! --- Jinak jsou ale Killers v zásadě fungujícim akčňákem s nádechem romantiky a humoru (ten bych zvlášť chválil). Katherine zvládá působit vznešeně a sladce zároveň, sluší ji každej ze 152 nahozenejch účesů a podobně nenáročný filmy docela v klidu odtáhne sama, to moc dobře víme. Z čeho už ale bohužel regulérně bolely oči, byla akce a leteckej pohled na zcela očividně počítačový městečko. To se jako vážně nenašly prachy na jeden blbej záběr z vrtulníku? Ach ten pohodlnej Hollywood ... ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

No náhodou, ja som sa celkovo dobre zabavila.Katherine krásna ako vždy, Ashton prekvapivo príjemný Tom Selleck a Catherine O Hara ako čerešnička na torte(alebo skôr dve). Myslím, že je to jeden z tých príjemných filmov, pri ktorých nemusíme rozmýšľať. Zabávame sa na nezmyselnosti celého príbehu. Podla mňa na spestrenie dňa veľmi dobrá komédia. Dala by som tesný nadpriemer asi 60% ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Predvídateľná záležitosť, ktorá ide v stopách filmu Mr. & Mrs. Smith, len s tým rozdielom, že tu len jeden z dvojice je tajný agent. Ďalším rozdielom je že Kutcher je slabší herec ako Pitt, no Katherine Heigl je krajšia než vychrtlá Angelina. V konečnom dôsledku ma menej ambiciózny pokus bavil viac, ako hviezdny Smithovi. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to o dost sympatičtější a povedenější akční komedie, než vzdáleně spříznění "Zatím spolu, zatím živí" (pane Mangolde, stydím se za Vás), ve kterých selhávalo téměř vše. Tady naopak je režisér Robert Luketic stylový, navíc komedie umí a akční složka je výborná. Kutcherovi role nájemného zabijáka překvapivě sedne, předvede pár chvatů, vystřílí zásobník a ukáže párkrát svou vypracovanou muskulaturu, to Katherine Heigl je mnohem zdrženlivější až cudná, ale sekne jí to. Tom Selleck s Catherine O´Hara ve vedlejších rolích ustaraných rodičů nezklamali a snímek má tempo, dá se u něho zasmát a Kutcher scény bitek s najatými zabijáky solidně ustál. Film se snaží i o závěrečnou překvapivou pointu, která by nebyla vůbec špatná, ale nějak mu to nevyjde a právě závěr považuji za slabší, vůbec mně nekorespondoval s akčně zábavnou složkou, se kterou do posledních minut bezvadně nakládal. Nebýt slabého konce, šel bych na nejvyšší hodnocení. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná oddychovka, kde je zbytečný se pozastavovat nad tim, že Ashton Kutcher tu je prezentovanej jako elitní zabiják, tohle je prostě jen na vypnutí mozku a zabavení, navíc i ten Kutcher se tam umí celkem solidně ohánět a seřezat , či postřílet řadu zmetků a Katherine Heigl ho zase slušně doplňuje ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno