Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (922)

gudaulin

všechny recenze uživatele

Má to být dosud nejlepší seriál z dílny televize Nova, ale sledování prvního dílu mě ani v nejmenším nepřesvědčilo o tom, že by stálo za to věnovat svůj čas sledování tohohle projektu. Tak jako o tom, jestli budete koukat na televizní film, rozhoduje prvních deset minut, tak i seriál nastavuje nějakou laťku, a ta z Okresního přeboru mi přišla docela nízko právě v tom nejzákladnějším, a to je scénář. Navíc prostředí fotbalu nejen v nižších soutěžích považuju za opravdu problematické a za jeden z mála úspěchů při výchově svého syna považuju, že jsem mu rozmluvil fotbal a přivedl ho ke karate, které má jako sport určitě zdravější morální klima a navíc ho může v životě i prakticky upotřebit. Nehodnotím ani procenty ani hvězdičkami, protože zůstalo u jediného dílu. ()

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Po prvních třech dílech jsem chtěl hodnotit pouze dvěma hvězdama,ale poslední dva díly se seriál zvedl a je to jasně na tři.Hodnotím po pěti dílech,kvalita kolísá,ale mám pocit,že se seriál zvedá do slušného českého seriálové nadprůměru,ale na film Kožené slunce asi přece jen nemá.Všechny z party jsem si oblíbil a celkem se zase těším na další díly příjemného oddychového seriálu z mně blízkého prostředí. 60 % Od pátého dílu nebyl vyloženě slabší díl a za poslední léta je to nejlepší český seriál,který běžel na obrazovkách.Nakonec bych svoje hodnocení zvedl tak o 15% hlavně díky dílům Konvoj,Ples a třem posledním dílům.Škoda že na konci posledního dílu bylo pohřbeno další pokračování.Takže nakonec je to přes 75 % Zpětně mě baví všechny díly a když to spojím s filmem,tak zde vzniklo něco,co je na české scéně dost nevídané.Moje hodnocení je už přes 80% Po třetím dokoukání celého seriálu si ho musím zařadit mezi své nejoblíbenější.Každý díl mě dokáže pobavit a tohle dílko se pro mě stává kultovním.90% Sám ani nevěřím,že jsem původně chtěl se seriálem skončit a ohodnotit ho dvěma hvězdama,byla by to obrovská chyba. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

-"Maradona bral kokain, věděls to?" -" No jasně, to je známá věc." ...........Přátelství Jardy Kužela a Jirky Luňaka prostě nezevšední. Určitě stojí za to pochválit projekt jako takový. Výběr herců, kteří jsou ve svých rolích maximálně uvěřitelní (Kikinčuk, Novotný, Vetchý, Sobota,...), je občas doplněn skvělou hostovačkou (hlavně vynikající Ivan Trojan jako Bohumír Zenkl). Trošku škoda že s blížícím se koncem přicházejí některé trošku slabší díly (Jaro, Inseminátor, Jesle). Zato některé jsou vyloženě skvělé (Na váhu, Fanynka, Láska). Upozornění: Nenechte se odradit tím, že tohle produkovala Nova. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zatím nehodnotím, po 1. dílu ani ryba ani rak. Těšil jsem se na fotbal, ten tu teda nějak zatím chybí. Zápletka s popelem je na delší jak 10minutovou stopáž neúnosně natahovaná, asi jako vtip, který vám někdo vykládá půl hodiny. Chybí tam víc dalších linií. I ty dialogy jsou takové zatím nijaké. Neurazí, nenadchnou. Snad se podaří vytěžit potenciál Luďka Soboty, který vážně vypadá jak český Bill Murray. Jo, a jinak to se skutečným vesnickým fotbalem má společného asi jako já s tím Murrayem. (Na mé skoro rodné vesnici byste koukali, jak se snaží o profesionální podmínky za malé peníze.) ---- EDIT PO 3. DÍLU. Tak vážně nevím, pořád ani ryba, ani rak. Zbytečně dlouhé záběry, zbytečně dlouhé dialogy, případný fór zabitý tím, že střihač neměl odvahu vzít do ruky nůžky, nebo si zrovna odběhl... Zatím asi nejlepší druhý díl, ale taky žádná sláva. ... P.S. : Kdy kurňa Vilhelmová ztratila svůj půvab? Zajímavý komentář Zaruby ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že Nova přijde se seriálem, který budu chtít vidět celý? Se seriálem, ve kterém je zajímavější Luděk Sobota než Tatiana Vilhelmová! Kromě základního kádru tu byli i zajímaví hosté (s přehledem vede Ivan Trojan). Některé díly byly sice slabší, ale pořád to bylo aspoň na slušných 60%. Pro jistotu dodávám, že mé hodnocení patří původním šestnácti dílům (bůhví co přijde v budoucnu). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (75)

  • Na začátku se musel natáčecí plán narychlo předělávat, když filmaře na jaře překvapil nenadálý příval sněhu. Když pak filmaři potřebovali scény se sněhem, muselo se uměle zasněžovat. (ČSFD)

Související novinky

Reklama

Reklama