Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (922)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Za co jste mu dal tu červenou, ty vole?" Nikdy v životě se mi nestalo, abych si organizoval čas podle českého seriálu, ale Okresní přebor mě donutil každé pondělí ve 20 hodin zasednout k TV a zjišťovat, na kterém zapomenutém kanálu ta Nova vysílá. Já jsem prostě musel hodit všední starosti za hlavu a šel jsem oběhat tu pravou obranu s Jirkou Luňákem, musel jsem si stěžovat na lavičce na bolístky s Jardou Kuželem, musel jsem kout pikle s předsedou Orlem a já jsem s nimi snad ukradl i ten Forbes. Mně s tou bandou vesnických exotů bylo dobře na hřišti i v hospodě. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Zatím velké zklamání. Pilotní díl kromě pár vtipných momentů (výběr Tučného písně při rozprašování popela nemohla být tragikomičtější :-) přidal jen neurážející charaktery, ale především naprosto pitomý scénář. Když je režisér a scénárista tatáž osoba, může dojít k absenci sebekritiky a k tomu zde zřejmě skutečně došlo. Snad se seriál ještě zvedne... EDIT: Po druhém díle kvalitativní posun o 100%, tedy na 4*, a proto zatím průměruji na 3*. Celkové hodnocení přidám po první sérii, ale aspoň se seriálu povedlo mě přilákat k obrazovce... EDIT 2: Tak fajn, žádné oplétačky - tohle si 5* zaslouží. Neskutečné, jak je tahle hovadina návyková - a díky bohu za úžasně "buranského" Vetchého! ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Vtipné, milé, plné slušných herců, které jejich role evidentně bavily. Vysoce hodnotím dokonalé ztvárnění reálií místního sranda klubu a srandamačů, kde se vše však bere naprosto vážně a každý bod se počítá :-). Jak je vidět a už jsem to myslím psal i u komentáře k filmu, Sobota umí hrát vážnější role a když neheká a nedělá ze sebe debila je v pohodě. Ve filmu je kupa borců, kteří si to asi užívali. Vetchý, Novotný, Kohák ad... Na NOVU velmi solidní počin ! 5 gólů do branky fotbalového družstva z Bukvic. * * * * * ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD - 1. díl: Startujeme, pilotní díl takový vlažný rozjezd. 65% // 2. díl: Už se to parádně rozjíždí a Vetchý si to začíná dávat :) Určitě zlepšení oproti prvnímu dílu. 75% // 3. díl: Jak měl David Novotný sny o houslích mě tolik nerozesmávalo. Ale ostatní scény byly opět fajn. 70% // 5. díl: Nejslabší, nejméně vtipný. Kikincuk, forbes a jeho krádež-nuda. Tenhle dil mě nebavil. 55% // 7. díl: Zatím nejlepší. Jak lezl Kohák šéfovi do řite, aby mohl kopat penalty, bylo fakt mega funny. 80% // 8. díl: 80% // 9. díl: 72% ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

"My taky chceme do Kraje! Napřesrok zasejeme trávu v brankovišti ..." Slavoj Houslice je zkrátka ambiciózní klub. Všechny typy jeho hráčů i činovníků jsem při svém dlouholetém pobíhání po pažitu někdy potkal a činí mi velké potěšení si na ně zavzpomínat u obrazovky. Jsem rád, že při hodnocení tohoto seriálu se samo zpochybnilo mé přesvědčení, že většina zdejších uživatelů inkasovala za čtyři z tělocviku, při kombinaci slov NOVA - FOTBAL jim samospoušť mačká tlačítko odpad! a náhodně vybere jeden z připravených znechucených komentářů. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (74)

  • Jedná se o jedinou epizodu, která má ve svém názvu jméno postavy ze seriálu. (SONY_)
  • Jako komparzisté byli využíváni především obyvatelé Lochovic a okolí. (ČSFD)

Související novinky

Reklama

Reklama