Reklama

Reklama

Kurošicudži

(seriál)
Trailer 6
Animovaný / Akční / Fantasy / Komedie / Mysteriózní
Japonsko, (2008–2024), 22 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Jana Toboso (komiks)

Hrají:

Maaja Sakamoto, Daisuke Ono, Džun'iči Suwabe, Romi Paku, Šundži Fudžimura, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Noriaki Sugijama, Šinnosuke Tačibana (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Je mu teprve dvanáct let a už je hlavou rodiny. Zřejmě to bude tím, že jeho rodiče mu zavraždili a jeho se zabít pokusili. Bylo by se jim to podařilo, kdyby Ciel Phantomhive neuzavřel smlouvu s démonem. Ten mu pomůže vypátrat a eliminovat vrahy jeho rodičů, na oplátku dostane Cielovu duši. Mezitím, než se jim podaří zjistit, kdo zavraždil Cielovi rodiče, musí démon uposlechnout každý jeho přímý rozkaz. Důkazem této smlouvy je znak na Cielově oku a démonově ruce. A tak Ciel s novým sluhou Sebastianem Michaelem zažívá spousty dobrodružství, jež spějí jen k jednomu konci… (Zíza)

(více)

Recenze uživatele Terezinka198 k tomuto seriálu (2)

Kurošicudži (2008) 

Anime, které odstartovalo mé velké šílenství pro všechny Japonské postavičky. Jak bych mohla zapomenout na kawaii (=roztomilého) Cielka a ... total handsome and sexy butler SEBASTIAN-SAMA?! K tomu trojice naprosto nešikovných a přesto neskutečných sluhů v Phantomhivově sídlu. A Tanako byl také úžasný - zajímalo by mě, co skutečně pil po celou tu dobu. Příběh? Je opravdu nutné se mě ptát na tuto věc?! *fangirling* LONDÝN, 19. STOLETÍ! JACK ROZPAROVAČ! .... Koukněte se sami, zatraceně, ať Vás pohltí ten neskonale dokonalý soundtrack!! 5* bez přemýšlení. ()

Season 2 (2010) (S02) 

O trochu slabší než první série.. ale tehdy mi to bylo jedno. Tehdy jsem se nechala unášet tím vlakem z první série. Jo, je to přitažené za vlasy, některé věci jsou nereálné (a Alois naprosto otravný, rozmazlený spratek), ale všechno odpouštím díky těm sexy rudým očím, které mě uhranuly už při první scéně s šipkou v první sérii. Takže ano - máte štěstí, pane démone, že Vás miluji! O trochu slabších 5*. Mělo tam být více fanservisu a byla by to čistá práce! ()

Reklama

Reklama