Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Neředěný koncentrát hnusu, černé koniky, vražd, mrtvol, dalšího hnusu, vylejvaný denodenně do hlav českých diváků, kterým se pak nedivím, že jsou v neustálé depresi a mají blbou náladu. Soustředěnost jen na katastrofy, to ovlivní jak lidi u obrazovek, tak ty, co tuhle snůšku depresí vytvářejí. To už ani nejsou noviny, tam ze zpravodajství není ani ťuk. A prý to lidi chtějí. Ano, lidi touží po seznacích a katastrofách. A tak jim toho dáme plný pytel, ať se třeba po... Jestlipak si v TV Nova uvědomují, že kvůli zisku jsou zodpovědi za celkovou depresi a černočerné vidění českého národa? ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Technickou vybavenost a kvalitu nelze upřít ale obsahově jdou zprávy na Nově do čím dál větší (s prominutím) sraček! Dostávají mě svojí nízkou inteligencí! Nikde jinde jsem neviděl, aby vás v zimním období redaktoři přesvědčovali o tom, že voda v mrazech zamrzá a ještě více mne irituje, že do hlavních událostí, které se událi během vysílaného dne cpou kuchařku ala Láďa Hruška nebo zkoumají kvality kempu, a podobné vcelku zbytečné zprávy, které nejsou vůbec podstatné. Potom mám občas obavy z manipulace zpráv, které nám na televizních obrazovkách odvysílají! Namíchlo mě např. nedávné nesmyslné obvinění Tomia Okamury, kde ho média (hlavně Nova) sprostě nařkli z finančních podvodů a podobných výmyslů. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 10% (odpad!) | ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

Černá kronika na Nově, která dokáže sehnat hromadu neštěstí i ve špatných dnech, kdy nikdo nikoho nezabil, nikdo nic nezpronevěřil a nikdo nikde neraboval. Nicméně nováckým zprávám bezmezně věřím zejména od doby, kdy jsem asistoval u rutinního zákroku hasičů a pak jsem se ve večerní reportáži mezi přidanými plameny a dýmem ani nemohl pořádně najít. ()

Attta odpad!

všechny recenze uživatele

Zprávy ze světa běžně s 24-hodinovým zpožděním a v některých případech i půl roku! Typické komerční televizní noviny, které by se mohly jmenovat: "Děláme z nás čechů hlupáky, aneb jak upoutat burana". Jediné plus je, že se snaží doplnit informace na webu (jaká je jeho kvalita to netuším, a ani to nehodlám zjisťovat). NOVA jako televize se mi celkově hnusí a ty manipulativní zprávy jsou totální odpad a hnus. Negativní zprávy převažují v totální převaze nad zprávami pozitivními a občas je nějaká neutrální, ale většinou jsou hodně zkreslené a zaměřené (jak říkávám) na tzv. "generaci růžových zahrad a ulice". PS: NOVU a všechny její sesterské stanice už nezapínám vůbec jenom z principu, abych ji nepodporoval. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, občas, i když jen zřídkakdy, si přeci jen pustím tento paskvil a pokaždé se nestačím divit co zas vymyslí. Jako příklad uvedu, když připraví 5-ti minutovou reportáž o bábě co se zasekla pod kořenem nebo kráva co spadla u splavu, či kousek dřeva, kapr nebo lochneska na jezeře u Mostu, kdy jako vrchol všeho ještě přizvali i experty na paranormální jevy. Zprávy a informativní hodnota tohoto pořadu je bezpochyby odpad. Avšak kvůli srovnání se zprávami na Barrandově a na Primě   rozdělím i procenty. A to odpovídá 10-ti procentům. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Ve studiu se v roce 2022 nacházel obrovský tablet, ze kterého redaktoři často měli strach. Moderátor Rey Koranteng o tom prohlásil: „Jak říká Karel Šíp: Je to jako s cizí ženskou. Víš kam šáhnout, ale nevíš, co to udělá.“ (Vitox)
  • Dne 4. února 2024 se k oslavám k 30. výročí TV Nova Televizní noviny odvysílaly v přesné kopii studia, kde poprvé začalo vysílání TV Nova, tedy 4. února 1994. (DominatorCZ)
  • V neděli 23. 3. divákům představila TV Nova nové zpravodajské studio, grafiku, znělky a logo Televizních novin. (xrubesd)

Reklama

Reklama