Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (686)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hlavné spravodajstvo českej televízie Nova nepovažujem za seriózne, ani objektívne, ani profesionálne. Je to taký televízny bulvár plný vrážd, násilia, dopravných nehôd a nakoniec nejaký ten veselý záber na roztomilé zvieratko. Ale takto to predsa funguje takmer v každej súkromnej, komerčnej televízii. Veď oni nežijú z vydieračských koncesionárskych poplatkov. Oni musia mať sledovanosť. A práve takéto správy chcú ľudia vidieť. Tobôž keď ich nimi sprevádza exotický Reynolds Koranteng. * ()

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslim si, že už tak nasraný a zpruzený obyvatelstvo ČR touží po tom si sednout o půl 8 k televizní obrazovce a poslouchat téměř 3/4 hodiny žvásty o tom, kdo koho kde zabil, kde byla jaká katastrofa, autonehoda,atp. A nakonec, aby vyrovnali ty špatný zprávy, tam hoděj narození nějakýho toho zvířete támhle v tramtárii a nesmí chybět "kokot na konec". ()

Reklama

Abes odpad!

všechny recenze uživatele

Borec nakonec, jupí. Začnu u žen. Jaké vemínka z nich za zprávařským pultem vždycky udělají. Umělé americké úsměvy jak na nějaké přehnaně optimistické aerobic-rocknroll taneční soutěži. Trapné poznámky společně s umělým smíchem na konci hlavních zpráv, někdy mám pocit že za kamerou musí stát klauni, nebo že si na konci vždy stáhnou kalhoty nebo co. Animace, ách ty animace. Jak pro debily (klidně k tomu můžou pouštět osmibitovou muziku z PacMana). Dále to rádoby moderna písmo přes půl obrazovky, kdy přijdete o většinu obrazu... kdyby si ti debilové aspoň dali bacha na splynutí pozadí s písmem kdy nejde přečíst nic. Předávání květinek, nalíčeným květinkám v čele s Borhyovou. Ten její Cartoon Network animácký úsměv ve stylu BugsBunny dokáže zákonitě zkazit celej večer. K úrovni informací se nebudu vyjadřovat. Zajímavost: Všimněte si, že kdykoli je v Novinách zveřejněna nějaká vyšší peněžitá částka, může jít o nějaký dluh, odměny poslanců apod., reportéři se nám danou hodnotu snaží přiblížit vhodným přepočtem například na nové Octavie, Tatranky, piva či jiné běžné produkty. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerná dramaturgie, diletantismus, idiotské reportáže z okurkových sezón, zhovadilá snaha o drama za každou cenu (akční hudba k záběrům havarovaného autobusu), hyenismus. Kdo se na tohle dívá, je pro mě podobná troska jako autoři téhle mrdky (uf, v práci to takhle přímo říct nemůžu). (849.) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kdo dává přednost večerním zprávám na nově před těmi na jedničce, tak je tak trochu hňup. Nehody a vraždy jako zprávy číslo jedna, otravní moderátoři, trapné finální relace. Samozřejmě svojí hodnotu zprávy mají, ale jsou podávány podle mě dost nedobře. Když to prostě porovnám s "Událostmi" na ČT1, tak "Televizní noviny" jsou hrozné. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Ve studiu se v roce 2022 nacházel obrovský tablet, ze kterého redaktoři často měli strach. Moderátor Rey Koranteng o tom prohlásil: „Jak říká Karel Šíp: Je to jako s cizí ženskou. Víš kam šáhnout, ale nevíš, co to udělá.“ (Vitox)
  • V neděli 23. 3. divákům představila TV Nova nové zpravodajské studio, grafiku, znělky a logo Televizních novin. (xrubesd)
  • Dne 4. února 2024 se k oslavám k 30. výročí TV Nova Televizní noviny odvysílaly v přesné kopii studia, kde poprvé začalo vysílání TV Nova, tedy 4. února 1994. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama