Reklama

Reklama

Superman/Batman: Veřejní nepřátelé

  • USA Superman/Batman: Public Enemies
Trailer

Země zmítaná potížemi přijala zoufalé řešení: Lex Luthor se stal prezidentem a Liga spravedlivých je ve službách vlády. Proti novému režimu se postavili jen Batman a Superman – a jejich neloajálnost je přesně tím, oč Luthor usiloval. Využil jejich statut vyděděnců, vyprovokoval proti Supermanovi skandál a konečně slaví vítězství nad mužem z oceli. Tento originální animovaný film DC Universe, založený na populárním comicsu Jepha Loeba a Eda McGuinnesse, natočený ve výkonné produkci Bruce Timma a opatřený hlasy herců z animovaných televizních seriálů Batman a Superman, včetně Kevina Conroye, Tima Dalyho a Clancyho Browna, překypuje politickými intrikami a akcí nabitými souboji mezi hrdiny, kteří bez výjimky věří, že právě oni stojí na správné straně zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dobrý animovaný příběh o Batmanovi a Supermanovi.Co se dalších postav týče tak hlavně záporáku je tu opravdu hodně a kdo nemá trochu načteno z komiksu,tak jich dost ani nepozná.Jinak co se týče příběhu a akce tak za mě spokojenost.Nevím jestli je to dělané podle komiksu a tím pádem třeba nemůžu být naštvaný ,že se to nedrží předlohy,ale takhle bez znalosti originálu se mi to i tak líbilo.Za mě celkově tedy 75% a čtyři hvězdy. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl fanouškem Marvel animace, či seriálů, ale rozhodl jsem se dát (video) filmu šanci. Zhlédnul jsem se synovcem, který to vzdal o půl hodiny dříve než já sám. Ze začátku se to nezdalo špatné, později však začaly dlouhé a nekončíci rvačky, které ocení asi vážně jen děti 6+.. 32% ()

Reklama

DrBuznička 

všechny recenze uživatele

Public enemies jsou jako dort ze supermarketu k výročí prvního setkání Bruce a Clarka, kde na oslavě nechybí žertíky, monumentální potyčky a Batmanův opasek, který je bezedný granáty. Zato ale chybí motivace na večírek vůbec chodit, jeho inteligentní rozvržení a půlnoční polibek mezi dvěma oslavenci. A přebývá dost hostů... Tahle párty se vám, kluci, moc nepovedla. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vysloveně ptákovina. O důvod víc, proč se může mainstreamová společnost dívat na fanooušky komiksů přes prsty. Pominu-li průměrné zpracování, tak to nejhorší je příběh, který psůobí jako kdyby ho napsalo dítě pro hrátky s action figures. A to nejhorší jsou v něm vystupující postavy, které jsou opravdu, ale opravdu směnšné a třetiřadé. Captain Atom, Captain Marvel, Major Force, Power Girl a ze všeho nejvíc Toyman… K smíchu. Postavy patřící tak do 60. let minulého století, v nich také měly zůstat. ()

Wlck 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct. Tohle je vyloženě film, kde mě dostihla má ohromná neznalost komiksového univerza DC comics. Neznal jsem ani polovinu všech těch protivníků, kteří se proti těm dvěma postavili, čímž mi jistě mnoho souvislostí uteklo. Každopádně se mi strašně líbila animace a právě za tu dávám ty dvě hvězdy. Protože nápad za moc nestál. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (4)

  • Všechna práce s herci probíhala v jedné místnosti, aby byla umožněna vzájemná interakce. (JORDY)

Reklama

Reklama