Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys přichází taktickými chybami o strategické výhody ve hře o Železný trůn. Cersei se s podporou Eurona snaží oslabit její bojeschopnost a psychiku. Jon neudrží své tajemství. Tyrion odvážně, ale neúspěšně usiluje o mír bez očekávaného krveprolití při dobývání King’s Landing. (DavidWark)

Videa (3)

Trailer

Recenze (154)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z mnoha negativních reakcí jde znát, že se diváci rozdělili na nekritické fandy, kritické nefandy (přitom je nikdo nenutí to sledovat) a mnoho z nás, kteří už pochopili, že kvalita několika prvních řad je minulostí, ale samozřejmě jsou zvědaví, jak to celé dopadne. No a pak se to dá ještě rozpitvnout asi na dvě skupinky: optimisti doufají, že už není co zkazit a další epizoda bude lepší než ta předchozí, kdežto pesimisti hledají, co bylo špatně tentokrát. V kontextu s výše napsaným to vidím tak, že toho kecání bylo méně, než jsem myslel a nakonec to nebyl až zase takový pr...er jako ve druhé epizodě. Ovšem událo se i pár podivných událostí, které ta pozitiva zase trochu sráží. Nejsem si jistý, jestli je v této fázi seriálu v silách scénáristů uspokojit nároky ne nekritických diváků...laťka byla držena dlouhou dobu velmi vysoko a postavy jsou tak dobře vykresleny, že divák vnímá, když se nechovají "jak mají". Z Jona je panáčkující mopslík, sliby se porušují jak o závod, Jaime...kapitola sama pro sebe, scéna s Bronem...hooodně divné... . Moje hodnocení odráží rozporuplnost...spousta věcí dobře, spousta špatně...není to průměrná epizoda, ale víc než *** nedám. PS: Nejlepší herecký výkon: Lena Headey, která dokázala beze slov, jak je její postava mrcha mrchovatá. Adeptů na ty horší výkony by se našlo minimálně pět, takže to nebudu rozmazávat. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco mi říká, že mrtvých bude nakonec přeci jen víc než dost. Čtvrtý díl poslední série je v duchu intrikářských "klasických" GoT. Jednotlivci si berou zpět naši pozornost, kopání za sebe nabírá na obrátkách, touha usednout na železný trůn přebíjí důslednou taktiku a neohrožená bestie Cersei drží jisté eso v rukávu. (... osobně jsem docela zvědavá, jestli se jí na tu kobylku nedostane zase ta podivná Arya...) ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě lepší, než epizoda předcházející, ale ty počty jim hodně nevychází a navíc tam napráskali spoustu dalších blbostí a nesrovnalostí. U poslední episody jsem si říkal, že nemohlo přežít více než 300 lidí. Ale podle všeho přežila polovina z každé armády a to jsou tisíce. Takže se tvůrci rozhodli pokračovat v nesmyslech a to ještě vynechali scénu s reakcemi stárků na Jonův rodokmen a radši nám ukazují nudné nebo nezajímavé scény. Jak já doufám, že mi neznechutí celý seriál tím co vytvoří. Přehodnocení po shlédnutí celé série: Takže střelec Euron dokázal zabít draka třemi šípy z nemožného úhlu na neuvěřitelnou vzdálenost, ale ten poslední je vybaven tak silným plot armorem, že ho 1000 lodí se škorpiony nedokáže ani škrábnout. Přitom drak lítá těsně kolem nich a navíc celkem hloupě manévruje? ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť bravúrne zvládnutý ťah tvorcov epizódy, napriek jednému z najnižších hodnotení na Imdb, a opäť úbohé komentáre kreténov na tejto databáze...Na druhej strane, admin Emefky dosiahol 13.000 pozretí vďaka tomu, že zverejnil post o papierovom pohári zo Starbucksu v slovenskom prevedení, a pridal sa tak k mnohým ďalším kreténom, ktorý nedokážu pochopiť, že vďaka malej šálke Blond Mapple Latté zdvihli návštevnosť stránok Starbucksu o viac ako 150%, a to sa posledných 6 mesiacov solídne prepadali. Ďalším faktom ostáva že miestny úbožiaci, ktorý píšu negatívne komentáre nie sú schopný poskladať tri súvislé vety o tom, čo konkrétne im vadilo v predchádzajúcej epizóde, ale sú stopercentne presvedčený, že oni sami by napísali lepší scénar. Preto majú ich komentáre jedno pozretie, ich vlastné. Nuž vesmír a ľudská hlúposť sú nekonečné, ale tým vesmírom si nie som vôbec istý. Opäť vynikajúca epizóda po ktorej skončení na stanici HBO nikdy nezaškodí pozrieť si príbeh niektorej z rodín,pretože si človek s radosťou zaspomína na veľkoleposť tejto ságy. Nuž ale český a slovenský ľudský odpad (týmto sa ospravedlňujem všetkým normálnym užívateľom tejto databázy) , ktorý vo svojom živote nič nedosiahne si potrebuje niekde uľaviť, tak po 850.000 príspevku o Ficovi je teraz 6 týždňov na rade Hra o tróny...A že Daisuke Honda z Bratislavy nechápe odkiaľ a prečo sa až teraz vzali balisty,k tomu už niet čo dodať... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxně dějové díly zaměřující se více na příběh, postavy a se závěrečnou nervy drásající scénou jsou daleko údernější a divácky přijatelnější než díly, kde se 2 hodiny řežou armády na bitevním poli. Povedený díl, který opět po dlouhé době dokazuje, že GoTko může být (zase) na koni, jenom jestli na to už ve 4. ze 6ti dílů není pozdě?? ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda se v médiích těšila velké pozornosti kvůli tomu, že se v ní (v čase 14:44) na stole v jeden moment objeví kelímek od Starbucks. Celý internet spekuloval o tom, jak se kelímek v záběru ocitl. HBO se k tomu vyjádřilo tak, že šlo o chybu a že si Daenerys objednala bylinný čaj. Podle Emilie Clark (Daenerys) kelímek na stole nechal herec Conleth Hill (Varys). (Duoscop)

Související novinky

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama