Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Grotesque ač jsem od něho moc nečekal tak přesto mě v jedný věci zklamal, a to v brutalitě. Je pravda že pár scén ujde ale čekal jsem větší maso, to samé proč to je takové nedodělané? Vrah je nesympatický, nebo spíše mi nedošlo co a proč. Oběti mi byly ukradené a celkově to je takové průměrné. Ale vyloženě špatné to nebylo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ako už u mňa býva zvykom, hodnotenie so symbolickým číslom zvyknem venovať špeciálnemu filmu. Ním Groteska určite je. Je kontroverzný, určite nie je pre každého, je plný krvavých a takmer nechutných scén. Chýba mu však nejaký širší rozmer a tak to je iba pohľad na mučenie dvojice mladých ľudí. Niektoré scény sú svojim spôsobom nápadité, najmä ak si človek uvedomí že je to iba film, ale...ale takéto nápady sa zvyknú zrodiť predsa len v trošku popletenej hlave.Rovnako tak český dabing je na veľmi zlej úrovni čo tiež celkovému dojmu z filmu nepochybne uškodilo. Na druhej strane film sprevádza skvelá hudba a solídna kamera, avšak nakoľko filmu chýba trochu hlbšia myšlienka na vyššie hodnotenie to nebolo. Preto to má 4.545 film ktorý som na tunajšej databáze hodnotil za 2*. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle je asi nejbrutálnější horor co jsem viděl.Pozor spoiler- Příběh je velice komorní magor unese mladý pár, který se sotva seznámil. A začne je mučit. Nejdřív jen tak pobodá muže a holku vyprstuje docela hustý. Pak přitvrdí holce ustřihne bradavky a chlápkovi přibije koule a uřízne penis (chudák to muselo asi bolet) , ještě předtím motorovkou uřízne dívce prsty na obou rukou až na palce , ty na vleče na nit a dá to chlápkovi na krk, jako že je to dárek od ní to samé udělá i klukovi (opravdu hustý a bizardní). Celý to prokládá kecama co by kdo udělal pro druhého a když už nebude moc, aby to řekl , že začne zase u holky. Rázem přestane a že pochopil, že chtějí žít , tak je začne léčit a chová se najednou jinak. A že je za pár dní pustí oni tomu naivně věří. Jenže on rázem začne zase pokračovat až do úplného konce. Který jenom stupňuje brutalitu. Konec s letící hlavou, která se mu zakousne do krku působí humorně. Stopáž je celkem krátká ,ale bohatě stačí. Celé je to jen o třech hercích. Tohle opravdu není pro slabší povahy. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Násilná romantická sviňárna s jednoduchou zápletkou. Neznámý muž unese mladý pár, který mučí a zohavuje, aby se mohl ukájet jejich vůlí po životě. Míra nechutnosti je zde poměrně vysoká a nepříjemná, myšlenka taky nechybí, nenudil jsem se, ale přesto mě to moc nevzalo. Proč, to vlastně ani pořádně nevím (zřejmě proto, že mi většinou něčím nespecifikovatelným nesedne asijská kinematografie obecně). ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Další filmová úchylnost od úchylných Japonců pro úchyly celého světa. Pokud se u tohohle bijáku nějaký úchyl ukojí dostatečně na to, aby pak nemusel něco podobného praktikovat naživo doma ve sklepě, mají takovéhle filmy smysl. Na rozdíl od běžného diváka mě ani tolik nešokovalo nějaké to explicitní ultranásilí, jako jsem spíš otráveně nadával na vyzoomovanou rozklepanou ručku, respektive na střihačskou smršť několika vyzoomovaných rozklepaných ruček. Chvílemi mi taky rvala uši hudební stopa (valčíky). Na druhou stranu mě docela příjemně překvapila rafinovanost zápletky a nečekaně groteskní konec. Takže rozporuplné pocity - na jednu stranu zajímavá okrajová záležitost, na kterou se ovšem kvůli zhovadilé kameře skoro nedá koukat. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)
  • Ve filmu hrají pouze tři lidé. (uprchlice)
  • Sadista používá řetězovou pilu značky Makita. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama