Reklama

Reklama

Po dvanácti letech vychází nová a upravená verze původního pilotního dílu k Hvězdné bráně SG-1. Tento upravený pilotní díl nabízí nové scény, vylepšené efekty a především nově vybranou, nádhernou hudbu Joela Goldsmitha. Fanoušky i nezasvěcené potěší netypický, seriálový konec, který je oproti původnímu dvojdílu jiný. (MATADOR)

Recenze (40)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Výborná předělávka dokonalého pilotního dílu. Jsem moc rád, že odstranili scénu s nahou Sha're. Né, že bych byl nějaký puritán, ale do Stargate se to fakt nehodí. Líbily se mi vyladěné efekty brány a drobné úpravy logiky. Jediné, co bych odstranil, jsou 2 nové a opravdu hnusné animace - pohled na Abydos a záběr na hory Chulaku - které vypadají jako z trailerů na Stargate Alliance. Opravdu nehezká animace. Jinak nemám výhrad, prodloužená scéna ve vězení byla geniální! A jsem rád, že nezapomněli na památku Dona S. Davise jakožto generála Hammonda. Budiž mu země lehká. ()

soldier.kopi 

všechny recenze uživatele

Prostě stará dobrá Stáárgejt. Nic novýho ,ani jsem vlastně moc nepoznal ten vizuální rozdíl oproti starší verzi. To bych si asi musel pusttit po sobě abych to poznal.Pěkná nostalgie,viděl jsem všechny díly SG1,Atlantis i Universe. Doufám,že natočí nějakej novej film nebo alespoň pokračování Atlantis. ()

Reklama

svist10 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem měl štěstí, že jsem pilot propásl. Když jsem ho pak viděl později, mohl jsem si k tomu jen gratulovat. Myslím, že by mě spíš odradil. Ani zrestaurovaná a přestříhaná verze tomu moc nepomáhá. Oba dva piloty jsou jakoby ke stylově zcela jinému seriálu. Televiznost z toho čiší a některé pasáže jsou nudné, ale nemám odvahu sestřelit pilot ke skvělému seriálu, byť mizerný. Z úcty k prvním osmi řadám seriálu je to za tři. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Pokud by se toto bývalo uveřejnilo jak kinofilm, pak by fanoušci SCI-FI a filmu celkově nemohli na Hvězdnou bránu nadávat. Pro mě dokonce tento dvoudíl vyhrává nad některými díly Starwars i prvním Stargate filmem. Myslím, že by nebylo vůbec od věci zkusit tenhle dvojdíl (případně trojdíl i s Nepřítelem uvnitř) natočit znovu jako film do kin. (95%) ()

Rastamania 

všechny recenze uživatele

Pro mě je seriál totální kult (třeba jako Red Dwarf .. ve stejným žánru, bohužel, už nic lepšího nikdy neuvidím) a remasterovanej první dvojdíl ... no prostě nemám slov. Goa'uldi a celý jejich uvedení nemá nejmenší chybičku.. Dal bych nevím co, abych zapomněl vše o SG a mohl si tím projít znovu. Vskutku. :) ()

Zajímavosti (2)

  • Nově sestřihaný a upravený video film Stargate SG-1: Children Of The Gods obsahuje nové, dříve vynechané scény, nové efekty a novou hudbu od Joela Goldsmitha. (Amroth666)
  • Příběh má totožný děj s původním video filmem Children of the Gods, jen je zakončen návratem budoucího týmu SG-1 na základnu a nekončí jako původní snímek záběrem na majora Kawalskiho, kterému žhnou oči, protože byl napaden Goa'uldem. (Amroth666)

Reklama

Reklama