Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine (Hugh Jackman), nejslavnější hrdina ze ságy X-Men, se v novém, výpravném akčním dobrodružství podívá do současného Japonska. V pro něj zcela neznámém a nesrozumitelném světě se střetne se svou největší nemesis. Z nelítostné bitvy na život a na smrt odejde navždy poznamenaný. Prvně v životě se cítí zranitelný, ocitá se na samé hraně svých fyzických a psychických možností. Zdaleka nebojuje jen se smrtícími samurajskými meči, ale i s vlastní smrtelností. Z těchto vnitřních a vnějších bojů pak vyjde mnohem silnější, než kdy býval. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

To nevím s tíhle nemám nějak větší zkušenosti :/ .. a já co jsem dělal tak jsem dělal vždy v pc .. ale nevzpomenu si jakým programem :/ (už je to dlouho) ... ale myslím že by se dalo pomocí nějakého kvalitnějšího prohlížeče fotografií .. třeba nero nebo tak něco .. s tímhle ti vážně moc neporadím.

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix, ManOfPhoenix

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No pro mě má dvojka nejvíc památných scén, jako úvodní akce v bílém domě, napadení školy, Wolverine vs Death Stryke a celkově si z toho pamatuji nejvíc scén. Jinak moje pořadí X-Menů je takové

1.X-Men 2

2.X-Men první třída

3.Wolverine

4.X-Men Poslední vzdor

5.X-Men Origins

6.X-Men 

na příspěvěk reagoval LizianShaw, Prometheus69

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

To máš pravdu na stránce to může vypadat úplně jinak .. já jsem třeba taky zkoušel asi 5 ikonek tady na csfd ... které jako obrázek vypadali úžasně... ale následně tady na csfd... vypadali dost blbě a jen jedna se chytla ...

Musíš to dělat jako pokus omyl.... jinak to takhle nepoznáš ...

Jinak osobně jsem nejvíce pro nápa udělat třeba jednu půlku modře zabarvenou .. a jednu červeně .. a na jedný půlce by byli postavy z první třídy ,.. a na druhý zase z přítomnosti ... Zase do toho nemusíš vrtat všechny filmy ale třeba jen x-men 3 a x-men první třídu ....a doprostřed dát normálně logo x-menů .. tam by se mi líbilo to kulatý z první třídy jak bylo na konci trailerů...

Výrobo by neměla být tak těžká najdeš plakát kde jsou všechny postavy z x-men 3 .. a pak plakát kde jsou všichni nebo většia z první třídy .. každou půlku trošku zabarvit ... a doprostřed dát to logo.... a bylo by to podle mě nejlepší :-)

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

navíc bych tam musel doplnit ještě název a podtitul na ten banner, jakej podtitul by se tam hodil?

Uživatel ManOfPhoenix smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Chipsonator

Tedy abych ton upřesnil, od Strykera jsem očekával trochu víc... než jen nějaký papetkoví kapky... :D

Je tam pár věcí, které byli dobré... některé vyloženě blbé.

Například, souboj dvou nesmrtelných mi přišel dost slabej.... nevyužitej, z blbým koncem.

Nevím proč museli Death Stryke ve scénáři zabít.... stačilo chvilku počkat, někam jí zavřít a bylo by....

Když už měli DS zabít, tak se na tom měli pořádně vyřádit.... to samí souboj Jeane z Ciklopem.... tu první ránu paprskem by nepřežila ani náhodou. To samé Strykerova smer....

 

prostě mi to přišla dvojka jako nejslabší díl z celé série.... ani finální "Aweking" mě nějak moc nenazvednulo.... spíš to bylo hrozně předvídatelný. Prostě Tetralogicky.... 3-1-0-2

na příspěvěk reagoval Chipsonator

blackbriar

blackbriar (hodnocení, recenze)

Osobně jsem byla trochu zklamaná. Děj byl značně předvídatelný, žádné překvápko. Hugh je jako vždy super X-men, ale sám vážně nezachrání celý film. Oproti X-men - První třída "slabota". Filmové studio si nechalo hezky otevřená vrátka pro další díl.

Související novinky

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (více)

Marvelácký Ant-Man přišel o režiséra

Marvelácký Ant-Man přišel o režiséra

24.05.2014

Opustit projekt těsně před natáčením je v Hollywoodu nezvyklé, ne však nemožné. Darren Aronofsky takhle nechal na holičkách Wolverinea, Guillermo del Toro se vzdal režie Hobita... a podobně těžké… (více)

Další sólový Wolverine nejdřív za tři roky

Další sólový Wolverine nejdřív za tři roky

18.03.2014

Už za dva měsíce se Hugh Jackman posedmé vrátí do role věčně nabroušeného samotáře Wolverinea. Učiní tak v epickém crossoveru X-Men: Budoucí minulost, kde se o osud světa poperou mladé i staré verze… (více)

X-Men budou čelit Apokalypse(ovi)

X-Men budou čelit Apokalypse(ovi)

07.12.2013

Režisér Bryan Singer přes Twitter oznámil: „X-Men: Apocalypse očekávejte 27. května 2016“. Nic víc, ale to prozatím stačí. Znamená to, že studio Fox chce pokračovat v rozjeté sérii a režisérem bude… (více)

Reklama

Reklama