Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 3

(série)
USA, (2012–2013), 11 h 28 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Frank Darabont

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Kamera:

Rohn Schmidt

Hudba:

Bear McCreary
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Seriál se svou třetí řadou vrací k Rickově skupině v době, kdy se po prožité zimě přesunuje z místa na místo při hledání životně důležitých zásob a při snaze vyhnout se tlupám nemrtvých. Při jednom z přesunů se skupině podaří objevit relativně bezpečné místo, jež by mohla využít jako stálou základnu, záhy se však ukáže, že nemrtví jsou pouze jedním z mnoha nebezpečí, která na členy skupiny neustále číhají, takže můžeme i nadále očekávat neustávající boj o přežití navzdory všemu, co svět postihlo po apokalyptické pandemii. (Necrotongue)

(více)

Recenze (52)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve 3. sérii pomalu opouštíme farmu a stěhujeme se do vězení. Ne, že by mě opustila chuť seriál sledovat, ale mezi jednotlivými díly jsem dělala čím dál větší pauzy. Taky se mi nelíbilo, že hlavním tématem byly vztahy mezi různými tábory, soustřeďovalo se hlavně na to buď já nebo ty, a zombíci se mlátili jen tak na okraj. Pořád ale měli producenti dost co nabídnout. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V počtu dílů ještě více přitlačila (nyní 16) a prakticky navazuje na tempo předchozí řady. To mě celkem mrzí, protože to seriálu opravdu neprospívá. Přiznávám, že díky změně lokace a zapojení řady nových postav se tempo rozjelo. Bohužel začínám cítit klišé. Tedy pokud si najdete postavu, která vás mega-irituje (protože je hajzl nebo kráva) buďte si jistí že vydrží nesežrán celou sérii (nebo se dokonce transportuje do série další). Prostě a protože je scénaristicky pohodlné tak výraznou postavu v ději nechat. ()

Reklama

vojtaz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez vyhozeného režiséra, scénáristy a "otce" toho všeho - Franka Darabonta, už to prostě není ono... Atmosféra prvních dvou sérií je ta tam a začíná se vařit z vody, kdyby 3. série měla polovinu dílů, vůbec nic by se nestalo, naopak by to bylo kuprospěchu, šlo z toho udělat určitě více, ale stále to není špatné (70%) ()

Rosana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostředí věznice bylo suprově zvolené a pak idylické městečko vedné Morrisseyem k sežrání. Jenom mi přišlo, že je to už pořád dokola to samé. Popadla mě beznaděj - z tohoto koloběhu není úniku a stejně tak se bude seriál ubírat stejným směrem. Všichni, koho známe, postupně umřou a budeme potkávat nové postavy a ty také umřou a usoudila jsem, že kdyby vypukla zombie apokalypsa, tak bych se asi rovnou zastřelila :D ()

camper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je lepší než ty předchozí a zaručeně Vás vtáhne do děje. Skupina najde nové útočiště před chodci ve věznici. Objevují se nové postavy, některým je dán větší prostor, jiným na můj vkus až moc malý, ale některé každopádně stojí za to. Tahle série vtáhne do děje takovým způsobem, že jen sedíte a hltáte jednu epizodu za druhou. ()

Galerie (586)

Zajímavosti (86)

  • Po odvysílání epizody se mladý pár z Long Islandu během diskuze o seriálu pohádal. Když se dívka snažila přítele uklidnit, on jí střelil do zad. Následně jí odvezl do nemocnice. 26letý Jared Gurman byl v nemocnici zatčen a obviněn z pokusu o vraždu. (Lucasion)
  • Dospelí herci, ktorí hrajú zombie, si kloktajú ústnu vodu, ktorá farbí krv, zatiaľ čo detskí herci, ktorí hrajú zombie, majú lepšie chutiace príchute ako dospelí. (molcan2)
  • Piata najsledovanejšia epizóda seriálu od februára 2016. (molcan2)

Reklama

Reklama