Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Co říct - je to originální, zajímavé, je tam Jakub Prachař. Ukazují to důležité - výkony soutěžících a občas nějaký vtípek. Není to přeplácané ani křečovité. Když jsem v reklamní pauze přepla na Novu, tak jsem málem začala hledat WC. Neuvěřitelně nesympatický Mareš a jeho hloupé a trapné vtipy, neustálá blikátka a pozlátka a jen sem tam ukázat nějakého soutěžícího. Trapná Nova, kt. další soutěž vyrobila podle zajetých kolejích, které se dávno omrzely. A to neustálé trapné prohlašování "jediná originální Č-S show" - k smíchu. Původně jsem chtěla dát nižší hodnocení, ale když to porovnám s Trapománií, tak rozdíl je docela dost veliký... ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Castingy vynikající, dojemné představení Zázrivého bylo trumfem, který si Prima pečlivě hýčkala až do konce soutěže. Velký třesk příšerný, semifinálové vystoupení někdy lepší, někdy horší a finále bylo z mého pohledu na úrovni těch vyvedených semifinále. Celkem to jsou velmi pevné 3* za pěknou show, která na plné čáře přejela Nováckou Talentmánii. ()

Reklama

zlabus

všechny recenze uživatele

Hodnotit nebudu, ale za jeden viděný díl (myslím, že byl v pořadí třetí) veliký palec nahoru. Ve srovnání s nováckou Talentmánií jasně a s přehledem několik koňských délek vítězí Prima. Myslím, že na nově se už teď múžou zlehka obávat podobného průseru, jakým byl Big Brother. Prima pořad koncipovala šíleně svěže, využila neokoukaných moderátorů, zábavné poroty a HLAVNĚ (narozdíl od novy) se nesnaží útočit na slzné kanálky televizních diváků (ještě jednou uvidím plakat Trošku tak budu zvracet ), nebo aspoň zatím ne. Za to veliké díky. Každopádně jsem zvědav, jak to půjde dál. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě baví, že nějací lidé tuhle soutěž neviděli nebo jí zaškatulkují úplně nevhodně a dají tomu odpad! Že by chtěli být "in"? Já naopak jsem spokojen. Britská verze se mi líbila a Prima obstála velmi dobře. Porota je super - Bílá je úžasná, o Krausovi mluvit nemusím. Konečně jsem se dočkal nové moderátorské krve. Hlavní je ale to, že v první části nějací talenti byli, antitalenti zas na druhou stranu pobavili. Účel to splnilo, tak co vlastně chcete (ne všichni)? ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

V současné době televizi moc nesleduji, mám ji zapnutou jen jako kulisu a občas na něco hodím oko. Když jsem měl v onen nedělní večer jako kulisu Novu a začínala Talentmania, po pár minutách jsem musel přepínat, to, co se dělo na obrazovce bylo nepopsatelně trapné (viz můj komentář Talentmanii). No a ze zvědavosti jsem to přepnul na Primu. Já sice nejsem příznivcem tohoto druhu reality show, ale zajímalo by mě, jak to teda vypadá na té Primě, když na Nově je to taková hrůza. No a ČSMT mě docela příjemně překvapilo. Vyvolení nebo BigBrother, mezi nimi nedělám žádný rozdíl, obojí bylo pro mě vždycky odpad, ČSMT se však dá překvapivě sledovat. Dobře zvolená porota, slušná moderátorská dvojice (která se jen musí ještě pořádně sehrát), zajímaví soutěžící a hlavně je to soutěž podle originální licence, žádná trapná kopie. I po další neděle raději zvolím jako kulisu Primu, ta tentokrát Nově vážně nakopala zadnici. Nedělám to rád, jak už jsem říkal, nefandím těmto pořadům, ale musím mu dát pěkné hodnocení. Zaslouží si to. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama