Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Přeci jen o něco málo zajímavější a zábavnější, než předchozí podobný pořad Česko hledá SuperStar, ale to platí jen pro pár úvodních castingů. Velkolepé finalové večery jsem už bez jakéhokoliv zájmu nesledoval, protože stejně jako u zmíněné show výše, odsuzuji od základu způsoby hlasování pomocí mobilních telefónů a postupové pravidla přes duelové souboje. Porota složená spíše kvůli zábavnější formě komentování předvedených výkonů na úkor profesionálů vyčnívajicích v daném oboru asi ani nepřekvapí a Leoš Mareš na pozici moderátora už zůstává známým novackým standardem. Proto všechno pouze jedna hvězda, kterou si však nezaslouží tento pořad, ale spíše naši prostí občané, kterým se sem tam povedlo zábavné či zajímavé vystoupení. ()

Pepy odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofální dopad to mělo, snad na všechny kteří se na to poprvé podívali. Jak je známo Nova rádo kopíruje jiné, aby si nahrabala nějaké ty penízky do kapes. A podle mého názoru jim to teď nevyšlo a myslím, že dopadli až na dno nudného showbiznisu a moc sem jim to přál, aby to skončilo, tak jak to skončilo. ()

Reklama

Noviik odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se tedy také hodnotit a nepatřím k těm, kteří dávají toto hodnocení ze zásady. Pokoušel jsem se dívat stejně jako na ČSHS, kde jsem to dokonce dokoukal do konce. Tady je však použito až moc kýče a trapnosti v jednom. Úvod byl právě ten kýč a přehnané "moderování" Mareše je ta trapnost. Porota ve složení pan Okoukaný, slečna moderátorka, paní nevímcovlastnějezačnejspíšmodelkaconemáužcoukazovatapotřebujepeníze a pan režisér, který se sem prostě moc nehodí. Navíc ta přehnaná snaha o to být lepší než Prima... ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Všichni na to nadávají a já také nemůžu říct snad žádnou chválu na tento pořad. Jako většina komentujících si nenechám ujít srovnání s česko slovensko má talent, že je talentmania horší, s tím souhlasím, spousta lidí tady nadává na pitominky, co tam vybírají, na Mareše, na porotu a způsob hodnocení, s tím také souhlasím a beru jako negativní na talentmanii. Ale po tomto všem, co dál si budem říkat, mají to takle schválně, aby na to nalákali lidi, aby je oblbli a věřím, že to funguje, že ta hloupost má větší sledovanost než česko slovensko má talent a já se nedivím, protože ty jednoduché lidi to prostě baví. Já se k nim tedy neřadím, ale tímto také neříkám, že se na to někdy nepodívám, protože někdy tam sou opravdu perdy, kde takovy lidi vyhrabali, jen kroutim hlavou. Ale ať je to okopírované, hloupé apod. lidi to nezajímá oni po takové zábavě jdou a dokud tohle bude vydělávat, jako že bude, protože těch jednoduchým lidí je mnoho a těch filmových kritiků tady, co to odsoudí, málo, tak bude takových pořadů jedině přibývat. Jasný příklad ulice - je to na odpad, ale znám mraky, mraky lidí, co se na to dívají a žerou to každým dnem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem tušil. Konina největšího kalibru, která se zahraničnímu originálu kvalitativně nepřibližuje vystupujícími a už vůbec ne naprosto nevhodnou až trapnou porotou. A navíc nesnáším ten humbuk kolem show, která už řadu let běží v Anglii. Bohužel úspěch bude obrovský vlivem špatného vkusu tuzemských diváků a tak bude tato populární komerční televize (ano TV Nova je komerční) dále rejžovat na pořadech, které už jsou v zahraničí téměř zapomenuty. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama