Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

DruidKarel odpad!

všechny recenze uživatele

908. hodnocený film: V podání Novy jedna velká trapárna a s leskem ošuntělý Leoš Mareš, který připomíná toho topícího se, který se každého stébla chytá. Odporný nevkus a strašný výběr poroty, ve které snad má co dělat jenom Troška, i když to je taky takovej vořežprut. Naproti tomu Prima přišla s něčím méně vlezlým a vtíravým. Novátorská dv...ojice moderátorů působí poměrně vyrovnaně a porota je mi daleko více příjemnější. Daleko více se asi taky vyzná a nejsou tam jenom ty krásný ksichtíky. Jinak blbců, na který se budeme teď večer koukat, bude dost a dost, takže o další (ne)zábavu se nám obě televize skvěle postarali... :-) ODPAD! ()

Noviik odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se tedy také hodnotit a nepatřím k těm, kteří dávají toto hodnocení ze zásady. Pokoušel jsem se dívat stejně jako na ČSHS, kde jsem to dokonce dokoukal do konce. Tady je však použito až moc kýče a trapnosti v jednom. Úvod byl právě ten kýč a přehnané "moderování" Mareše je ta trapnost. Porota ve složení pan Okoukaný, slečna moderátorka, paní nevímcovlastnějezačnejspíšmodelkaconemáužcoukazovatapotřebujepeníze a pan režisér, který se sem prostě moc nehodí. Navíc ta přehnaná snaha o to být lepší než Prima... ()

Reklama

wampilenka

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit, neboť jsem viděla jen 15 minut a navíc zdejší odpad je příliš vysoké hodnocení. K těm patnácti minutám: Holka na vozíčku "recituje" svoje básničky o tom, jak by chtěla chodit a jak má ráda svou sestru. Z jejích básní je zcela zřejmé, že talent (jakkoli související s poezií) nemá. Porotce i diváky dojme k slzám. Ti ji, citově vydření až na kost, pustí do dalšího kola. Co to bylo?! Nevěřila bych, že můžu televizní kultůru nenávidět takovým způsobem jako teď. Do smrti mě bude strašit plačící Troška (a ostatní zrůdy), kterak se vyjadřuje k jednoduchosti (a "pěknosti") zaznivších básní. ()

tnp101 odpad!

všechny recenze uživatele

Nova je (ehm) nečekaně naprosto trapná. Milionkrát viděný Mareš, trapná porota a stovky dalších klišé ... zkrátka klasika. Ale ZAPA teda zabila všechno. Ta zcela změnila můj postoj k vnímání trpanosti. Jestli to takto půjde dál, netroufám si představovat, co bude Nova svým divákům servírovat za nějakých 10 let. Kvalita rychle padá a trapnost strmě stoupá. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Show 5/10/// +někteří soutěžící byly opravdu skvělí (Dominik Turza, Matůš Pišný a můj favorit Alena Smolíková a fenka Keysi), jednoznačně povedené finále, Palo Habera v porotě, systém vyřazování (stylem turnajového pavouka) -přeslazený úvodní večer, to bylo něco naprosto otřesného, ke všem něžňoučký Zdeněk Troška (to se bojí říct kritiku?), Novácký vlezlí a vtíravý útok na diváka, obrovské množství reklamy, otřesný, trapný, zarostlý a všude se vtírající Leoš Mareš (a kde jsou ty moderátorky, které se rvali o post moderátorské dvojky? Od castingu jsem o nich neslyšel), mimochodem Leoše nejvíc setřel jeden soutěžící (klaun Pupa) se slovy "musíš na mě pořád šahat", z toho jsem nemohl :DD, jinak co tam dělal Genzer a Suchánek? Kdybych chtěl koukat na ně, tak koukám na jejich pořad/// Hned od začátku mi bylo jasné, že tady je něco špatně. A ono toho bylo špatně víc. Kdyby mě takovéto soutěže nezajímali víc než je zdrávo. Nebo jinak to řeknu, kdyby se do soutěže nehlásili zajímavý soutěžící, tak tento pořad ihned ignoruji. Naštěstí stačilo ignorovat jenom porotu a jednoho trapáka a dalo se na to celkem dívat. No nic nebudu to dál rozebírat, napsal bych toho ještě hodně negativního. Jen doufám, že další "ročník" této soutěže nevznikne a teď mě omluvte jdu si opět na YouTube pouštět ty nejlepší videa ze soutěže :§)/// Celkem 40 %/// ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama