Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kuchařská soutěž, která je vysílaná v USA na kanále FOX a je inspirovaná původním australským formátem. Koproducentem této show je slavný britský šéfkuchař Gordon Ramsey, který je zároveň jedním z porotců. Soutěžícími jsou amatérští kuchaři vybraní z celých Spojených států, kteří se chtějí stát profesionálními kuchaři. Vyhrát může však jen jeden z nich. Pokud tedy chtějí vyhrát, musejí ze sebe vydat naprosté maximum. Dalšími porotci jsou - italský vinař Joe Bastianich a americký šéfkuchař Graham Elliot. (Gac)

(více)

Recenze (86)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay umí dát snad čemukoliv štítek "kvalita". Nesmírně jsem se u toho bavila. Navíc to, co Gordon o jídle řekne, je pro mě téměř písmo svaté, tolik si jeho názoru vážím... není o čem debatovat... Musím to doporučit všem, kteří až tolik nemusí klasické naučné kuchařské pořady, ale na vaření se dívají "obklikou".. Go, Ramsay, Go!! ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

SPOILERS BEWARE!!!!..............................................Myslela jsem, že třetí sérii jen tak něco nepřekoná - příběh slepé Christini je neuvěřitelně dojemný a napínavý a jí prostě musíte fandit od samého začátku... No a pak přišla čtvrtá série, která zase postopila o jeden level výše. A za všechno může Luca, u nějž mě fakt naštvalo, že ve třetí sérii neprošel ani základním konkurzem - ale ve čtvrté sérii se všechno změnilo - rok na sobě tvrdě pracoval a ve výsledku je to vidět. Jeho trnitá cesta k americkému snu je ještě napínavější a emotivnější, než u Christini a jsem šťastná, že další můj favorit hned od prvního dílu se dostal až na samotný konec a zcela zaslouženě vyhrál... Masterchef (US) je prostě dokonalý pořad/show o vaření, kterému ty české paskvily nesahají ani po malíček. Gordon Ramsey a Joe Bastianich (a i ten Graham) jsou jednoduše THE BEST! ()

Reklama

CiPR 

všechny recenze uživatele

Miluju všechno, co je spojeno s jídlem. Ať už se jedná o vaření, či sledování různých reality show o něm. Tento pořad mě přímo pohltil. Když ještě přidáme mého idola Gordona Ramseyho, vznikne úžasné dílo, jako je právě Masterchef. Na každý díl jsem netrpělivě čekal a těšil se, až se znovu něčemu přiučím. Je zde vidět nezkutečná tvorba amaterských kuchařů, vynalézavost v určitých situacích je až místy neuvěřitelná. Prostě pořad podle mého gusta. První sezóna 90 %. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Tady je krásně vidět rozdíl mezi originálem a českou sračkou... ikdyž nejsem zastáncem názorů, že co je české (mysleno filmograficky) to je špatné, tak u tohodle pořadu to je tak na 100%!!! Tady jsou šéfové borci... věřim jim to, co řikají i jak to hrajou. Český jsou proti nim úplný niemandi. TV HOVNA tenhle pořad totálně dosrala! ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Ač reality show, tak mě docela dostala. Porota byla příjemná, Gordon Ramsey je zábavný a profesionální, Graham Elliot roztomile medvídkovský a Joea Bastianicha by asi nikdo nechtěl jako protivníka v pokeru. Žádný složitý formát, prostě domácí kuchtíci vařící proti sobě, ale mě to zaujalo a bavilo. Ale ti nahonění Amíci mě trochu srali, ne že ne. ////// Nečekala bych, že mě druhá, potažmo třetí řada bude bavit stejně jako první, už jsem si nějak zvykla na úpadek, zde mile překvapena. Spoil: Ta třetí řada? Christine? Nechápu, obdivuju, chvílemi nevěřím. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Show MasterChef vznikla původně v Anglii, odkuď ji přebrala například Austrálie nebo Francie a v létě 2010 USA. (Dromed)

Reklama

Reklama