Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kuchařská soutěž, která je vysílaná v USA na kanále FOX a je inspirovaná původním australským formátem. Koproducentem této show je slavný britský šéfkuchař Gordon Ramsey, který je zároveň jedním z porotců. Soutěžícími jsou amatérští kuchaři vybraní z celých Spojených států, kteří se chtějí stát profesionálními kuchaři. Vyhrát může však jen jeden z nich. Pokud tedy chtějí vyhrát, musejí ze sebe vydat naprosté maximum. Dalšími porotci jsou - italský vinař Joe Bastianich a americký šéfkuchař Graham Elliot. (Gac)

(více)

Recenze (87)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay umí dát snad čemukoliv štítek "kvalita". Nesmírně jsem se u toho bavila. Navíc to, co Gordon o jídle řekne, je pro mě téměř písmo svaté, tolik si jeho názoru vážím... není o čem debatovat... Musím to doporučit všem, kteří až tolik nemusí klasické naučné kuchařské pořady, ale na vaření se dívají "obklikou".. Go, Ramsay, Go!! ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Gordona Ramsayho a jeho přístup k vaření i lidem můžu. Když k tomu přidám další dvě zajímavé osobnosti - Joe Bastianichana, proti kterému bych pro jeho nečitelnost asi poker hrát nechtěl, a potetovaného sympaťáka Grahama Elliota dostávám ten nejlepší možný základ na kuchařskou show. Do toho přidáme špetku amerického talentu pro velkolepou show, zamícháme uměle vyvolanými spory, popřípadě arogancí některých soutězícich a necháme odležet. Na závěr ještě trochu ozdobit motivací 250.000 dolarů a zapálením jednotlivých kuchařů a můžeme podávat solidní čtyřkvězdičkový divácký pokrm. Těším se na další chod. We are looking for America's new Masterchef ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Začal jsem hned z ostra druhou sezonou a mám za sebou první tři díly. Tři konkurzy a selekci soutěžících. Zatím říkám, že je to něco naprosto skvělýho. Amíci se zase předvedli. Poprvé mi nevadil ten jejich okatý entuziasmus a věčné slzy a objímání. Ano, bylo to 120 minut emocí a těším se na další pokračovaní soubojů kuchařů. A navíc jdu dohnat tu první sezonu. Gordon je šéf, skutečný šéf. Respekt. AKTUALIZACE: První sezona dokoukána a jen potvrzuji to, co jsem již k tomu napsal. Ano, byla to šou, kulinářská šou a tak to berme. ()

bradl3y 

všechny recenze uživatele

Je za trest sledovat takové kulinářské umění jen v televizi, člověk pak brečí nad chlebem s vysočinou. Nicméně relativně zábavné, zajímavé, člověk někdy žasne, co všechno se dá vyčarovat z různých ingrediencí. Navzdory tomu hodnocení moc a moc sráží samotní Američani s jejich srdceryvnými a dojemnými výstupy ("po mé mrtvé mamince mi zbyla jen kuchařka"), brnkání na emoční strunu poroty ("odešla jsem z práce, abych se tomu mohla věnovat na plno") s esencí slz, přesvědčování poroty rodinou soutěžícího, že do toho dá naprosto všechno a vyhraje jako vůbec první titul MasterChefa v USA! A k tomu jim dopomáhej Bůh. To se pak sám sebe ptám, jestli bych se taky nedostal do úzkého výběru, protože mi tatínka unesli mimozemšťané a on mě přitom naučil pořádné vepřo-knedlo-zelo. Dodatek k porotě: Gordon je občas až moc nadšený a jeho slovník obsahuje jen superlativy, Graham kolikrát sám neví, co chce a Joe - Joe je prostě nekompromisní tvrďák. ()

dee.n 

všechny recenze uživatele

MasterChef US je má nejoblíbenější kulinářská soutěž a zároven obrovská, načančaná, přehnaná, ale nutno říct, že akční, zábavná, emotivní a našlapaná show. Zatím shlédnuty série 3,4,5 a jede se dál. Než jsem objevila tento skvělý pořad klidně mě bavil i český Masterchef, ne nějak moc, ale bavil. Od té doby, co znám amerického, mi český přijde k smíchu. Největší rozdíl je při týmových úkolech. V US verzi vaří klidně i pro 300,500 vojáků, v české bylo maximum 12 osob a vše v jejich pidi restauraci, aby se jo náhodou nemuselo točit v exteriérech. Titul amerického MasterChefa si prostě musíš sakra vydřít. Hrozně mě baví se na tuto show dívat a ta jídla jsou kolikrát naprosto úchvatná :). ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Show MasterChef vznikla původně v Anglii, odkuď ji přebrala například Austrálie nebo Francie a v létě 2010 USA. (Dromed)

Reklama

Reklama