Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Tento film byl hodně podobný snímku Ex-manželka za odměnu. Podobnost byla evidentní po pár minutách. V tomto filmu byl padouchem muž, ve snímku Exmanželka za odměnu to bylo naopak. Když pominu podobnost, tak mě snímek překvapil a hlavní hrdinka Stefanie byla docela vtipná. Konec byl sice trochu víc vlahý, ale na celkovém dojmu to nic nezměnilo. Celkově 55% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Stačí si přečíst námět, žánr, jméno hlavní herečky a hned je myslím jasno, že půjde o komedii typu Vrahouni, Chceš mě chci tě a podobně. Kdo čeká zázrak tak pravděpodobně spadl z višně. Ale přiznejte si to, většina z vás tomu prostě jen chtěla udělit podprůměrné hodnocení, že? Do Katherine se snadno obouvá, ale ona má komediální talent a skutečně umí hrát, jen si vybírá role jednoho typu.. Mně to ale upřímně vůbec nevadí a tyhle komedie mě prostě baví. Nic od nich nečekám, několikrát se zasměju a je to příjemné pokoukání ke cole a tiramisu. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Katherine vypadá dobře, bylo to hloupoučký, bylo to stupidňoučký, ale u komedie s Heigl snad nikdo nečekal Poirota v sukni, ne? Navíc rozhodně lepší film i dvojice aktérů než hodně podobný Bounty Hunter - oproti němu s Jennifer tady za Katherine +0,5* :) ~ 2,5*. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Jak začít no zaprvé je to hodně nenáročná podivana už z principu z toho, že holka co prodává spodní prádlo a stane se z ní z ničeho nic lovkyně lidí je lehce úsměvná. Stopáž 90 minut je naprosto dostačující na Katherine se pěkné dívá to někomu může stačit, ale i nemusí. Jako na zabití 90 minut je to dostačující zábava ani nenadchne ani neurazí. Takový fajný průměr. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z mnohých filmov, kde určitá skupina ľudí (režisérka, scenárista, vedúci castingu) si myslela, že nie príliš silný scenár a príbeh sa dá zachrániť len tak, že hlavnou postavou bude veľmi atraktívna a sexi herečka (K. Heigl). Bohužiaľ, ani tentoraz to nevyšlo! Film má veľké nedostatky (nevypracované dialógy, neprepracovaný dej a muzika). Ja fakt nechápem, prečo Katherine berie takéto filmy. Podľa môjho názoru nie je taká zlá herečka, aby hrala vo filmoch, patriacich do kategórii BBB. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)

Reklama

Reklama