Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (449)

castor 

všechny recenze uživatele

Jakožto neznalci předchozích dílů mi vyhovovala zejména délka. Premisa je jasná: něco je v domě a nedá to jeho obyvatelům spát. Poptávka po nějakém posunu je, zdá se, zbytečná. Dialogy kolem jsou totiž úplně o ničem, totálně unavují před nočními scénami, dramaturg si zřejmě vždycky zašel na hodně dlouhé kafe. Grády to nemá, divák se vlastně ani nijak zvlášť nebojí. Prvnímu dílu pomohla výživná mediální masáž, těží z ní i pokračování. Otravná série (to si troufám říct, protože je mi jasné, že ostatní díly jsou totožné), u které si jen můžeme tipovat, že Paranormal Activity 13 se bude odehrávat v nějakém bulharském panelákovém bytě. A duchy přijde vymlátit Steven Seagal. PS: Dcerky a otáčející kamera na pomezí obývacího pokoje a jídelny byla fajn. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí PA3 jsem si uvědomil, že zřejmě nikdy nebudu před zrcadlem vyslovovat slova Krvavá Mary (Bloody Mary). Film bohatý o kvalitní lekavé scény a v závěru dokonce na pořádnou akci. Jediné co bych asi vytkl je malinko podivnější střih závěru filmu a fakt, že scény z traileru se ve filmu vůbec neobjevily, což mi osobně vůbec ale vůbec nevadilo. Paranormal Activity 3 je zároveň můj nejintenzivnější hororový kino-zážitek. Tak podělanej strachy jsem z kina nikdy neodcházel. Ono když se vezme v potaz to, že sál byl vyprodaný, tak jsem se mnohdy lekl reakcí mladých slečen, než scény ve filmu. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch náctiletých holek, které se smály a řvaly ve chvíli, ve které jsem taky já potřeboval... lekl bych se, no dané slečny mi danou situaci zlehčily a v rámci šokové terapie pomohly, ehm... skvostné díky, a co jako? Paranormal Activity III jako prolog k daným dvoum už hotovým bu bu snímkům... opět nemůžu nic říct, protože v rámci žánru dost dobrééé. Opakuju, já rád klasickou duchařinu, kde v zavěru nikdo nemusí a taky nechytá ďábla po pokoji jako v "scary movie". Klasických 6-7/10 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Znovu opakuji, že mám k Paranormálním aktivitám osobní vazbu. A trochu naivně doufám, že k paranormálním jevům mají osobní vazbu i samotní autoři série, přičemž nemám na mysli vazbu prázdná peněženka-napěchovaný účet. Ne, že by pro mě vrcholem strachu bylo čekání na upadnutí naběračky z věšáku u sporáku, jak tu mnozí vtipně popisují, ale několik momentů mě napružilo jako kšandy, a pak také - pokud bych se měl vyjádřit k otázce, jestli podle mě existuje spíš Bůh nebo Ďábel, pro červeného mužíka bych nalezl více důkazů (třeba sebe... :-)). Trojka je oproti uzívané dvojce určitě krokem vzhůru, ale co měl znamenat ten pomatený konec? Pramalá gradace a žádný pořádný shockend, což jen napůl zachraňují zadní vrátka, která si tvůrci nechali otevřená pro další díly. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, či horory už taky nejsou co bejvaly, mám v tom mezery, ale upadá to nějak. Bejvák to byl obstojný, až na oblíbené americké open space pokoje - pro děcka riziko pádů ze schodů, pro rodiče nahrážka antikoncepce. Ještě pár chyb by se na tom kvartýru našlo plus sem tam zemětřesení není taky žádná sláva. No a to je tak vše. Vlastně se neustále natáčelo v baráku, asi v rámci propagace pořadů Bydlení je hra, Prostřeno! nebo Jak se staví sen (bourá). V roce 1988 se tomu říkalo kamerování, dnes se to nazývá Stalking. Výraz pochází z Ameriky 90. let 20. století. Že by pouhá náhoda?! To zas byl neskutečný propadák, čeče... ;-) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama