Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (449)

Flego 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby najlepší z celej trilógie, hoci ma opäť iritovala nelogickosť chovania postáv ( jednoducho si to svetlo v dome nezapália... ). Mohol to byť dobrý stredometrážny film, to by sa však v kinách nevynímalo. Aby som len nekritizoval, v strede filmu je dosť dlhá scéna, kedy sa kamera natáča raz doprava, raz doľava a vtedy sa dalo napätie krájať. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A, tak s trojkou začínám mít trochu problém. A to hned z několika stran. Kdyby to byl samostatný film a ne prequel k již dvěma filmům, které odvyprávěly nějaký děj a nahodily jakési status quo, které by měl i tento nějak dodržet, byl by to docela slušný snímek, který by mohl vyvolat docela slušný humbuk. Nebo možná, kdbyych před ním ty první dva díly neviděl. Škodí mu totiž snaha být lepší, šokovější a "strašidelnější" než předcházející dva, v podstatně komornější, přesto (nebo právě proto) působivější díly. Ta snaha o akčnější, častější a obecně řečeno "větší" scény je nutně krokem zpět. Často jsem se nemohl zbavit dojmu, že dochází k vykrádání Poltergeista, malé dítě rozmlouvající z duchem tak tak strašně trapný, odpuzující a nefunčkní kýč, až se mi chtělo smát, stejně tak při scéně s taháním za vlasy, jsem se jen tak tak ubránil vyprsknutí smíchy. Podobně při vyvolávání bloody Mary. Je tu toho moc, je to okaté a jde z toho vidět ta snaha překonat, být lepší, než předcházející. Hodně se mi nelíbll závěr filmu, rozuzlení, pointa, která mi dvakrát moc nešla dohromady s tím, co se řeklo, odehrálo, nakouslo v předcházejících dílech. I když tomu tam nemusí být, pokud si k tomu domyslíme nějaký mezistupeň (a nebo se to všechno odehrálo až později). Každopádně se mi ten závěr nelíbil. Nic to však nemění na faktu, že některé nápady a scény byly hodně dobré a působivé. Líbil se mi nápad s pohybující se kamerou a schopnost vytřískat z toho poměrně více, než by se zdálo. Scéna s prostěradlem byla opravdu strašidelná. Jde to dolů, ale drží se to zuby nehty. Obávám se čtyřky. 2,5* ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To jsou mi, ale věci... Podobně jako v jiné rádoby hororové sérii Resident evil kterou jsem komentoval nedávno se i v této sérii našel jeden koukatelný díl a shodou okolností je to opět ten třetí. Nicméně tady to mělo skončit. Nic skvělýho na tom sice není, ale ušlo to. Co přišlo potom to už je hotová tragédie.50% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvý film tejto hororovej série bol výborný, druhé o niečo slabšie pokračovanie splnilo účel. Prichádza tretie pokračovanie, ktorého najväčšou výhodou je to, že nie je dejovo previazaný s tými predchádzajúcimi a dá sa pozrieť bez ohľadu na to, či ste prvé dva diely videli, alebo nie. V tejto sérii majú filmy všeobecne pomalší rozjazd, ale tu musím pochváliť fakt hustú atmosféru a posledná polhodina je naozaj strašidelná. Nemám tým na mysli, že vás vystraší, ak si ju pustite počas dňa a popritom chlípete polievku. Zaručene vystraší, ak si to pustíte sami alebo vo dvojici. Sami v noci to radšej neskúšajte... V istých momentoch som mal pocit, že prekonal i prvý diel, alebo sa mu atmosférou minimálne vyrovnal. Takto nejako si ja predstavujem horor. Nebyť slabšej prvej polovici filmu, dal by som plný počet, pretože záver je skutočne mrazivo- hororový. 80%. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity potřetí a rozhodně lépe než v předcházející části. Jeden by řekl, že v tomto žánru už se nedá přijít s něčím novým a bouchající dveře či houpající lustr už asi nikoho moc nevyděsí avšak tvůrci trojky přišli s něčím opravdu nečekaným- a to s příběhem! Ó ano, PA3 má docela zajímavý děj :) Navíc zasazení do osmdesátých let jsou další plusové body. Milé je i navrácení do menších prostor, které onomu found-footage (skvělý nápad s větrákem) zkrátka sluší víc než rozlehlé prostory z dvojky. Tento druh hororu funguje hlavně na efektních lekačkách a těch se tu dočkáme vážně přehršel. Skutečně docela velké (a milé) překvapení, jenž mě navnadilo na díl čtvrtý :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama