Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (449)

heyda 

všechny recenze uživatele

Být tohle Paranormal aktivity 1, troufám si tvrdit, že by se pořádně otřásly základy hororového filmového světa a velmi pravděpodobně by se o ničem jiném dlouhou dobu nemluvilo. Avšak tato série má trochu jinou tendenci než třeba SAW. Jednička moc lidí nenadchla včetně mě, dvojku sem neviděl, ale dle hodnocení to byl ještě větší průser, takže trojka mohla být posledním hřebíčkem do rakve této série, jenže on se stal úplný opak. Režiséři natočili něco, co si rozhodně zaslouží pozornost a nepochybně i vyšší hodnocení. Myslím, že PA3 docení především skuteční hororoví fajnšmekři, kteří už mají nějakou tu řádku hororů za sebou a můžou vše porovnávat. A to jsem i já. A já doporučuju jediný: nekoukejte na trapnou jedničku a dvojku, začněte rovnou od tohoto dílu a těšte se na čtyřku, protože režiséři ví, co chtějí a to se mi zatraceně líbí. NO BLOOD BUT A LOT OF FEAR 75% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jakožto neznalci předchozích dílů mi vyhovovala zejména délka. Premisa je jasná: něco je v domě a nedá to jeho obyvatelům spát. Poptávka po nějakém posunu je, zdá se, zbytečná. Dialogy kolem jsou totiž úplně o ničem, totálně unavují před nočními scénami, dramaturg si zřejmě vždycky zašel na hodně dlouhé kafe. Grády to nemá, divák se vlastně ani nijak zvlášť nebojí. Prvnímu dílu pomohla výživná mediální masáž, těží z ní i pokračování. Otravná série (to si troufám říct, protože je mi jasné, že ostatní díly jsou totožné), u které si jen můžeme tipovat, že Paranormal Activity 13 se bude odehrávat v nějakém bulharském panelákovém bytě. A duchy přijde vymlátit Steven Seagal. PS: Dcerky a otáčející kamera na pomezí obývacího pokoje a jídelny byla fajn. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě budete se bát, on se asi každý člověk musí bát, když dává bedlivý pozor a opravdu se soustředí na film. Paranormal Activity je vytvořený způsobem, který děsit dokáže. Samozřejmě nikdo nesežere, že se jedná o "skutečnou událost". Co mě mile překvapilo oproti prvnímu dílu, který sice dokázal strašit, tedy pouze v noci, jsou herci. Ve 3. díle nejenže probíhá strašení i ve dne, ale hlavně se stále něco děje. Herci jsou sympatičtí, oproti 1. dílu je to obrat o 180°. Suma sumárum spokojenost. PS: Neviděl jsem 2. díl, ale asi je to úplně jedno. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak od dalšího dílu hororové série paranormal activit sem moc nečekal a udělal sem dobře. Atmosféra už sice není taková jaká byla v prvním díle ale nějaká tu je a to je hlavní , další co mě potěšilo byly lekačky , je jich hodně a jsou velmi dobré. Postavy hrajou docela autenticky a děj má pěkný spád . Jediné co mě zkamalo byl konec , ale počítam s tím , že jestli bude čtyřka což už vím že bude tak se to tam dorovná. ( příběhová line) . Nebylo by špatné kdyby se pokračovalo od konce druhého dílu , je ještě tolik otázek , které čekají na dpovědi. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity potřetí a rozhodně lépe než v předcházející části. Jeden by řekl, že v tomto žánru už se nedá přijít s něčím novým a bouchající dveře či houpající lustr už asi nikoho moc nevyděsí avšak tvůrci trojky přišli s něčím opravdu nečekaným- a to s příběhem! Ó ano, PA3 má docela zajímavý děj :) Navíc zasazení do osmdesátých let jsou další plusové body. Milé je i navrácení do menších prostor, které onomu found-footage (skvělý nápad s větrákem) zkrátka sluší víc než rozlehlé prostory z dvojky. Tento druh hororu funguje hlavně na efektních lekačkách a těch se tu dočkáme vážně přehršel. Skutečně docela velké (a milé) překvapení, jenž mě navnadilo na díl čtvrtý :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama