Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (449)

akisha 

všechny recenze uživatele

Upřímně - Paranormal Activity nikdy nebyl můj šálek čaje. Nebo alespoň první díl. Nicméně s hororovou krizí došlo i na trojku. A i když pro mě otravné neduhy spojené s dokumentárním hororem nezmizely, tak považuju trojku za dost slušnou hororovou záležitost s dobrými nápady. Z nichž například pravidelné otáčení kamery je dost dobrý prostředek, jak navodit napětí a strach. Vytušíme, že něco uvidíme, a jak kamera pomalu najíždí, ukáže osobu u stolu, ale zase se otáčí a pak zase vrací - tady mi přišlo, že opravdu využili potenciál doku-záběrů. Navíc je fajn, že použití kamer je tu jakž takž ospravedlněno, takže z větší části odpadá nelogický tahání kamery všude sebou. I finále je uspokojivý a obě holčičky nelezou na nervy, za což je další palec nahoru. Pro mě lepší, než nezáživná jednička. ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

A máme tu v pořadí už třetí díl hororové série Paranenormal Debility, kterej může hrdě hlásat, že je stejnou sračkou jako jeho dva předchůdci. K filmu jsem byla donucena, takže se mohu utěšovat, že jsem si tu píčovinu alespoň nevybrala dobrovolně. A nyní co se ve filmu děje - Hovno, hovno, kecy, kecy, hovno, hovno, bum židle , bum stůl, hovno, hovno, juuu důchodci, juuu jóga, hovno a pak konečně konec filmu....a já se přiznávám, že bych radši koukala 83 minut na to jak mi roste nehet na palci pravé nohy, než na tohle. NIKDY VÍC !! ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil, druhý jsem zatím neviděl (bylo mi řečeno, že to nijak nenavazuje) tak jsem zkusil, jak se mi bude líbit trojka. A musím uznat, že to bylo dost slušné. Atmosféra většinou fungovala i lekačky byly vcelku děsivé. Bohužel, film, alespoň pro mě, nemá žádnou opravdu děsivou scénu, kterou bych si zapamatoval (např. v jedničce jsem se nejvíc bál u části, kde ženu z ničeho nic chytne duch za nohu a odtáhne ji pryč) a to je dost škoda. Takhle je Paranormal Activity 3 spíše lepší průměr než něco, u čeho byste se vyloženě báli. Nicméně, fake trailery spolu s faktem, že se tvůrci opravdu snaží všechny filmy propojit, pro mě znamená, že se musím kouknout i na druhý a poté i na čtvrtý díl této "noční" série. Jsem zvědavý, jestli to vše nakonec bude dávat (alespoň nějaký) smysl… 60 %. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, či horory už taky nejsou co bejvaly, mám v tom mezery, ale upadá to nějak. Bejvák to byl obstojný, až na oblíbené americké open space pokoje - pro děcka riziko pádů ze schodů, pro rodiče nahrážka antikoncepce. Ještě pár chyb by se na tom kvartýru našlo plus sem tam zemětřesení není taky žádná sláva. No a to je tak vše. Vlastně se neustále natáčelo v baráku, asi v rámci propagace pořadů Bydlení je hra, Prostřeno! nebo Jak se staví sen (bourá). V roce 1988 se tomu říkalo kamerování, dnes se to nazývá Stalking. Výraz pochází z Ameriky 90. let 20. století. Že by pouhá náhoda?! To zas byl neskutečný propadák, čeče... ;-) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To jsou mi, ale věci... Podobně jako v jiné rádoby hororové sérii Resident evil kterou jsem komentoval nedávno se i v této sérii našel jeden koukatelný díl a shodou okolností je to opět ten třetí. Nicméně tady to mělo skončit. Nic skvělýho na tom sice není, ale ušlo to. Co přišlo potom to už je hotová tragédie.50% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film byl do kin dodáván pod krycím názvem Sports Camp. (SidneyP)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama