Reklama

Reklama

Grave Encounters

všechny plakáty
Trailer 1

Grave Encounters je název skupiny lovců duchů, kteří točí TV reality show o různých nevysvětlitelných jevech. Před natáčením v Collingwoodské psychiatrické léčebně jsou místními upozorňováni na podivné zvuky vycházející v noci z budovy. Během dne jim správce ukáže a popíše zvláštnosti, kterých si všiml během doby, kdy byla léčebna uzavřena. Příběh začíná tím, že se lovci duchů rozhodnou tuto záhadu vyřešit vlastními silami. Padne noc. Zpočátku se jim nemocniční bludiště nejeví ve tmě strašidelné, ale pak se začnou ozývat divné zvuky, budova začne ožívat a odkrývat návštěvníkům svá tajemství skrytá v minulosti. Film je natočen ve stylu hororu „Záhada Blair Witch" (Ravi)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (396)

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Marja panno může tohle ještě vůbec někdo myslet vážně a necítit se při tom trapně? Aby diváka hned na úvod jakási šilhavá mluvící hlava vehementně ujišťovala, že to co nyní uvidí se skutečně stalo a že budou použity nesestříhané a opravdové záběry a... uááách (zívnutí), nudaaa... Jo, další FF, jak jinak. A oni se přitom ti ducholapci a ducholapka tolik tolik snažili, aby ten jejich filmový exkrement byl kúl a sexy a jánevímcoještě... A za kamerou opět degen, kterému řekli: "A musíš s tím křápem hlavně furt zoomovat a vrtět sem a tam, nestuj na jednom místě ale poskakuj a hejbej se a tak..." a degen tupě přikývne a dělá co se mu poručí... Jo a je to fakt děsivě strašidelný (pro autisty - to byla ironie). Pokud chcete naprosto promrhat ráno/večer/noc a hoďku třicet čumět na nějaký skákající obraz a hýbání se čehosi a na zmatené plkání a pobíhání a křičení atd., tak máte jedinečnou příležitost. Můj vzkaz tvůrcům: Mor a rány egyptský na vás, vy nudná nenápaditá amatérská hovada! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru ,,found footage,, sme mali možnosť vidieť už aj lepšie kúsky. Ale čo sa týka kategórie B ide o celkom stráviteľnú položku, ktorá určite neurazí ani svojich priaznivcov, ani ostatných divákov. Strašidelné scény sú viditeľne kŕčovité tým, ako sa snažia chytiť za gule, ale ak sa na to pozeráte uprostred noci a osamote, účinok sa určite dostaví. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pomedzi všetkom tom grce čo hororová indie scéna ročne vyprodukuje, patria Grave Encounters k tomu lepšiemu. Logiku samozrejme riešiť netreba a postavy tiež nič moc, je to teda hlavne originálny nápad čo ich povyšuje nad úroveň svojho subžánru. Oproti takému Paranormal Activity asi stokrát zábavnejšie - za tých pár korún, skrátka v pohode malé ff-ko. ()

Ouwen odpad!

všechny recenze uživatele

Že horor? Přesně tak, horor to sledovat! Naprosto totální sračka, která mi přišla až nesmírně směšná. Žádné napětí, furt s tou kamerou třesou jak hovada a nic nebylo vidět, jen sténání a sténání. Zatímco 90% třídy se bál, můj kolega vedle usnul nudou a s tim druhym jsme z toho měli nesmírnou prču. Nulové napětí a nechutně nucený dialogy. Jdu blejt. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nudný začátek se tak nějako hodil do toho "reality show" žánru. Atmosféra na jedničku, ale totálně zprzněná a nevyužitá, za první půlhodinu co jsou v domě snad ani jedna lekačka...a že jich tam mohlo být klidně 10 a nikdo by se nezlobil. Moje hodnocení by bylo klidně o 2-3* větší, kdyby to neposraly ty dvě trapno lekačky (záblesk a pak držení toho týpka na stropě), ostatní jsou na jedničku, proto nechápu zbytečnost těhle dvou béčkovejch. Další problém mám s koncem. Čekal jsem alespoň nějakej spoiler jak se lidi dostali k těmhle nahrávkám, aby je mohli odvysílat, jak se dostaly na veřejnost? DIVNÝ, ŠPATNÝ. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Sanatorium, ve kterém se natáčelo, se objevilo také v 11. epizodě 2. řady seriálu Akta X (od r. 1993). (PfefferSalz)
  • Budova, v ktorej bol celý film natáčaný, sa v skutočnosti volá Riverview Hospital a nachádza sa v meste Coquitlam v kanadskej provincii Britská Kolumbia. Napriek tomu, že je budova vo filme opustená, bola zatvorená až v júli 2012. (Jello Biafra)
  • Filmem se inspirovali tvůrci počítačové hry „Outlast“ z roku 2013, která se rovněž odehrává v hororové léčebně a využívá podobné momenty překvapení i způsoby zobrazení (noktovizory, apod.). (Rudy_742)

Reklama

Reklama