Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Akční britfilm o zombících, s trochou toho dramatu a suchého humoru. Efekty jsou občas k smíchu, jindy dobré, stejně tak herecké výkony a scénář. Tenhle žánr není moc náročný, a Cockneys vs. Zombies se toho ujmuli celkem stylově. Je to lepší průměr těchhle filmů, málo balastu, hodně akce, prostě nenáročná odpolední pohodička. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok si zaslúži potlesk a tak hneď začiatok ma zaujal ale aj tak som bol nedôverčivý čo s tohoto snímku vzíde.Ako komédia neuveriteľné svieže a fakt som sa neskutočne bavil.Keď išli na ten záťah a začali priberať ľudí už som vedel že to dobré neskončí,lebo tak rozdielny ľudia nemôžu spolu vychádzať a pritom sa nezabiť.Zlez zo mňa ty šialená suka,mam rád filmy ktoré sa neserú s dialógmi a to je aj tento počin.Len nechápem prečo sa to vola dôchodcovia vs.zombie keď tam sú dôchodci ale v hlavných rolách by som ani napovedal.Veľmi vydarený zombie film ktorý si nič nerobí z príbehom a ani z dejom.A Mental no to bol iný šialenec ale bavil ma najviac.Tento film disponuje veľmi veľkou sebairóniou a slušnými hláškami ako napr.Nesprávna noha ty idiot,SOM VEĽMI MILO PREKVAPENÝ. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Po výborném Soumraku mrtvých a dobrém Doghouse jsem se těšil na další britskou zombie ujeťárnu, bohužel Cockneys vs. Zombies nakonec docela zklamali. Tedy ne, že by zde nebyl onen typický anglický humor (scéna s důchodcem, co ho "nahání" zombáň, byla libová, stejně tak bitka zombie hools West Hamu proti Chelsea), ale jako celek to na mě působí poněkud nedotaženým dojmem- na horor málo krve a napětí, na komedii málo fórků. Propadák se nekoná, ale žádná pecka taky ne, silnější 2* ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Partička sympatických truhlíků vyloupí banku, mezitím ale Londýn postihne zombie nákaza, takže se nějak musí probít z města. Nijak extra vtipná a zbytečně ukecaná rádoby komedie, kde uchechtnutí vyloudí jen pár situací (např. "honička" zombie vs. důchodce, rowdies), se ke konci zvrhne v jednotvárné odstřelování davů nemrtvých, které už jenom nudí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jestli nevysmahneš do 5 vteřin, vrazim ti ty desky tak hluboko do prdele, že na ně půjde psát skrz frňák!" Ano, britská zombiárna plná létajících hlav, rukou (,,Proboha, on žere nohu! No fuj..."), rudých gejzírů a sprostých hlášek. Jenže není první a to se počítá. Samozřejmě Soumrak mrtvých je daleko zábavnější, ale o úplnou tragédii nejde. Kromě občasných vtípků je asi nejlepší důchodcovské komando (,,Jsme důchodci, tak si musíme pomoci sami!"), které se vyzbrojí kladivy, paličkami a vidličkami, aby zachránilo jednoho ze svých řad (roztomile prchající stařík s chodítkem a davem hladovců za sebou). Jakmile dostanou skutečný zbrojní arzenál, je to švanda ještě větší. Šlapající rock, kopice mrtvol a boj o život...a přeci...na příliš dlouho vám tenhle film v hlavě nezůstane. Škoda, Britové přece černému humoru vždy kralovali. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)

Reklama

Reklama