Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

Morholt 

všechny recenze uživatele

No ptákovina hrozná a 100x viděná, ale Angláni do toho vždycky dokážou narvat něco, čím mě dokonale uzemněj. "Hamishi, máš za sebou zombie!" a rvačka mezi zombie chuligány West Hamu a Chelsea byly momenty, kterejm jsem se mohl od srdce zasmát. A takovejch by se tam našlo víc. Hercům dle očekávání vévodil Alan Ford, kterej se prostě nezmění. 60% ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Nelze než pochválit, že zde jsou zombie opravdu ty staré známé pomalé mrchy a ne, jak bývá poslední dobou zvykem, mutanti co běhají rychleji než jamajští sprinteři a skáčou výš jak ruští výškaři. To dokážu ocenit, ačkoli celkově mám k zombie filmům spíš chladný vztah a rozhodně nemůžu být považován za milovníka a znalce žánru. Zde jsem udělal výjimku a to hlavně vzhledem k očekávání špičkového britského humoru. Ten se dostavil, bohužel ale v mnohem menší míře než bych rád, a tak jsem se několikrát přistihl, že se docela nudím. Hluchá místa snímek nejvíc sráží a právě proto: 60 %. Oblíbená část- jedna z nejlepších pěších honiček v historii kinematografie ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání, ale i tak jsem se dobře bavil. Hlášky důchodců jsou kulervoucí a je škoda, že nedostali více prostoru. Některé scény jsou velice originální, např. Scéna s děckem mě rozesmála tak, že jsem probudil souseda vedle ve městě. Dále co chválím je můj oblíbený britský humor, který miluju a opět mě nezklamal. Co musím vytknout jsou efekty, které mě nenadchly, ale taky mi ten film nezhnusily. Dále také hrozí nuda u některých částí filmu, hlavně u dialogů mladých. Verdikt ? Slušná birtská komedie, na kterou se pěkně kouká, ale stále nepředčila Soumrak Mrtvých. 70% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání. Od Britů jsem čekal hodně, protože humor a horor jim jde hodně dobře, nicméně jsem se ani jednou nezasmál a spíše jsem čekal na zombíky a to jen proto že masky zombíků byly parádní. Humor je jednoduchej což by nevadilo ale byl poddanej tak křečovitě že to bylo horší, hlavně mě sraly furt ty důchodci. Gore je překvapivě slušné, není ho tu moc ale vypadá slušně. Ale i tak pro mě se jedné o podprůměr. Nicneříkající. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ typicky britský humor je na môj vkus príliš suchý a skoro až trápny, okrem pár zábleskov. Scenár samozrejme tiež nemôže byť oporou, ale sklamali ma aj herci. Ak sa tak tí senilní ľudia dajú nazvať. Existujú rozhodne lepšie filmy z tohto žánru, toto je skôr ako paródia a preto film nikomu nedoporučujem. Určite neočakávajte veľa, prakticky len taká kratochvíľka na dlhý zimný večer. Celkom nuda a sklamanie, pretože som fanúšikom zombie filmov. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)

Reklama

Reklama