Reklama

Reklama

The Tunnel

  • USA The Tunnel
Trailer

Novinářský tým (kameraman, reportérka, zvukař atd.) se vydá do neprozkoumaného podzemí Sydney, aby zde našel příběh pro svou reportáž. Příběh si jej ale najde sám. (mkaty)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Dalsi prirustek do sekce live hororu, tentokrat z prostredi opustene australske podzemky. Prvni tretina sice zacina jako tradicne otravny pokus o co nejvetsi radoby realisticnost plnou trapnych rozhovoru, nicmene nezoufejte, bude lepe a budou se dit veci. Film se snazi prezentovat jako dokumentarni zachyceni realne udalosti (coz neni) a vase hodnoceni se bude odvijet od toho, jak moc jste ochotni prave na tuhle hru pristoupit. Misty se filmu totiz pomerne slusne dari vytvaret iluzi autenticity, coz urcite dokaze napumpovat solidni atmosferu, ale bohuzel to docela srazi herci, kteri to v cele s tou zenskou misty hraji az prilis pro divaky. Palec nahoru ode me fakt, ze se jedna o volne stazitelny kousek a slusna hudba, ktera zejmena ve finalnich credits dosahuje excelentni urovne. 6/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NÁSLEDUJÍCÍ FILM POPISUJE UDÁLOSTI, KTERÉ SE STALI V ŘÍJNU 2007..... /// Jestli vás nezajímá, jak Australská vláda bude řešit nedostatek vody, třeba budete zvědaví, jaký tam točí dokumentární horory. Aby bylo jasno - ruce se jim třesou jako jinejm, děj osvěžují (?) záběry z průmyslových kamer a melou kolem toho strašný hadry. Tam dole je to překvapivě celý černý (v tunelu) a jelikož se tam ztrácej houmlesáci, čeká to i filmaře. JE TO NAŠE PRÁCE, NAFILMOVAT TO, KLÁST OTÁZKY. A tak chodí, běhaj, jsou zadejchaní, vyděšení a mají svoji příšeru. Pro mě je to ale jen parta pobíhajících lidí, která chce bejt za každou cenu ,,in“. Když Australani v tunelu, tak Hill 60. Když mystifikace, tak Čtvrtý druh. Když dokument, tak normální. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem bezdomovec a začali se mi ztrácet spolubydlící. 2.) Doktor mi doporučil (třesoucím hlasem) sledovat třesoucí věci. 3.) Filmaři, kteří riskují život a točí i s prasklou čočkou musí bejt hustý! /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Snaživý, zľahka nadpriemerný found footage. Pôsobivá zápletka o austrálskom podzemí - mesto pod mestom, s ktorým mali politici veľké plány, tie však boli bez vysvetlenie stopnuté. Čo sa v podzemí stalo, že to papaláši odmietajú konkretizovať? Prostredie tunelov, štôlní, miestností, spojovacích chodieb, kanálov a podzemných jazier, rozhodne má niečo do seba. Ďalším plusom je šokujúci fakt, že veľká časť hrdinov prežije (to nie je spoiler, od začiatku sa vyjadrujú k udalostiam z podzemia, takže je jasné, že nezomreli). Potešilo ma i ústredné zlo, je vcelku desivé. Bohužiaľ, tvorcovia urobili rovnakú chybu, ako množstvo filmárov pred nimi: priniesli zaujímavé otázky... na ktoré neponúkli žiadne odpovede. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak se nekoná, Grejv Inkauntrs ale stejně utrpěli od svého vrstevníka těžké ká ó, jelikož australští tvůrci projevili o něco více cílevědomosti i sebevědomí. Slušně odvedená žánrová práce, nic víc, nic míň. Jinak všimli jste si, že nás čeká ještě přinejmenším Paranormal Activity 3 a Apollo 18? Handycam je roku 2011 v kurzu... edit 2015 Found footage dosáhl v početnosti statusu epidemie. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Sledovat dokument o natáčení, asi bych se bavil mnohem více: jak musel štáb prolézat spletité sítě podzemních tunelů, místností, hledat podzemní pobořené stavby... To mohla být sranda. Takhle na diváka sem tam vybafne něco velmi těžko identifikovatelného, a konec. I atmosféra si pro jistotu vzala dovolenou. Jak se mám bát, když vím, kdo přežije? Pochvala za realizaci, ale pohlavek za kvalitu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v australském městě Sydney. Točilo se v městských nepoužívaných tunelech a v úkrytu královského australského námořnictva z druhé světové války na Garden Island. (Homerking)
  • Scéna, kde je Tangles postrčený do vody aj scéna, kde je člen strážnej služby napadnutý Stalkerom vo vode, sa natáčali v plavárni za pomoci kulís. (BoredKid)
  • Film se skládá celkem z 135 tisíc snímků. (mkaty)

Reklama

Reklama