Reklama

Reklama

Organizace, která se za každou cenu snaží přijít na to, čeho je člověk svědkem krátce před svou smrtí, násilně mučí své oběti. Jednoho dne se s dávkou štěstí podaří několika obětem z jejich zařízení uprchnout. O několik let později se mladá žena a její přítelkyně vydávají zpět na místo svého věznění, aby zde započaly krvavou cestu pomsty proti svým věznitelům, kteří je v dětství mučili. (PetriK12)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Není nad to vytřískat závěrečnou pointu v trailer! Schválně jsem si pak pustil i trailer na originál, který stojí na tom "co se to tam ku*va děje" místo aby ukázal prakticky celý film a tím ho celý zkazil. Oni prostě neumí udělat trailer bez toho aby nevyzradili polovinu filmu. Asi to vynechám...

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Marceloo

Já ty americký remake spektákly nechápu. Stačí si vzpomenout na trilogii Milenium, kdy US rednecks natočili jen první díl a tím to zhaslo. Naprosto zbytečnej film a myslím, že Martyrs nebudou vyjímkou. Vive la France !

*CARNIFEX*

*CARNIFEX* (hodnocení, recenze)

maddy

Rozprávať tu o tom, že bol SAW 5 vďaka zárobkom úspešnejší a tým pádom lepší ako Martyrs, je scestné. SAW bola zabehnutá séria, ktorá už mala svojich fanúšikov, bežala v kinách, ktorí boli ochotní zaplatiť zato, aby videli pokračovanie. Martyrs sa do mnohých kín v európe ani len nedostalo, takže porovnávať ich zárobky mi príde nespravodlivé. Faktom ale zostáva, že SAW séria bola na úpadku (aj keď mne sa páčila každá časť a som jej fanúšikom), Martyrs BOL a aj JE jeden z najúspešnejších hororov vôbec, nie len za rok 2008.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Remake pro americké diváky, v kterém bude závěrečná pointa polopaticky vysvětlena.

na příspěvěk reagoval Gyorgy

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

Americký remake na horor z Francúzskej novej vlny. To neznie velmi dobre.

vorry

vorry (hodnocení, recenze)

Mučedníci z roku 2008 nasadili vysokou laťku, těžko je americký remake překoná. V tomhle případě bych se ale rád mýlil :)

 (hodnocení, recenze)

Když už radši bych se podíval třeba na španělskou verzi... tam by byla alespoň nějaká šance, že si to udělají po svojemu a byla by šance na dobrý film. Ale US verze... jo... to nedopadne dobře... Je vůbec nějaké info nebo to už umřelo?

na příspěvěk reagoval Flipnic

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Pane Bože, proč jsi tohle dopustil!! :-DD Ti amíci jsou fakt debilové ....

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

Myslím že americký remake bude pro ty méně chápavé obecenstvo, takže si to více užijou . :)

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

to první....nebudu lhát, podívám se na to určitě, ale to co jsi zkritizoval ty, je to čistá pravda už ani nevím od jakého roku.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

animaxis

No to je hezký, že díly, ale tenhle tvar já tam nemám . . . AŤ se koukám, jak se koukám, moje věta se mi zdá dobře x).

na příspěvěk reagoval animaxis

 (hodnocení, recenze)

maddy

taky bych to tak viděl... a trochu i doufal - Martyrs mě sice nijak neoslnili, ale film má svůj "rukopis", který oceňuji a pochybuju že by se podařil zachytit...

animaxis

animaxis (hodnocení, recenze)

maddy

Saw jsem viděl všechny díli a skoro žádný mě nezaujal.Ale ten pátý díl byl podle mě po prvním asi nejlepší,to je pravda.Navíc když jde o páté pokračování a ještě na Saw byla závislá celá Amerika,tak to chápu.

na příspěvěk reagoval jarkolar

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

ja si aj tak myslím, že k tomu remaku nakoniec ani nedôjde. Martyrs jednoducho nie sú materiál, ktorý by sa dá pretaviť do "navoňanej" US verzie

na příspěvěk reagoval animaxis

 (hodnocení, recenze)

to si dělají prdel? už jednička byla slušně atmosférická a dobře natočená nuda, ale tohle bude... wow! předpokládám že to skončí jako poslední Texaský masakr.... krásní, voňaví amíci nejlíp Megan Fox a Lindsay Lohan budou za podpory videoklipového střihu tahat mrtvoly z bodu A do bodu B. 

jasně, ještě sem neviděl ani fotku, ale tohle se mi okamžitě vybavilo, když sem přečet USA! doufám, že aspoň dodrží nekompromisní atmosféru a wtf? momenty. ale jinak mi  přijde, že v tomhle druhu filmu (to není gore, že? co to je za subžánr?) jsou francouzi asi "nejlepší".... zkurvení úchylaci

na příspěvěk reagoval maddy, fililipekk, The Viper

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

animaxis

no neviem, či hovoríme o tých istých Martyrs :) alebo odkiaľ čerpáš informácie, ale "najúspešnejší" čo sa týka zárobkou asi dosť ťažko = Martyrs: Rozpočet $6,5milióna║Tržby Celosvetovo $1,149,138. V 2008 bol tuším najúspešnejší Saw V

na příspěvěk reagoval *CARNIFEX*

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

animaxis

nemyslím, že by sa "USA" - resp. skôr americké štúdia - museli s niečím "zmierovať". Keby boli pôvodný Martyrs kto vie aký kasový trhák, tak jedine v tom prípade by ich to možno štvalo.

na příspěvěk reagoval animaxis

animaxis

animaxis (hodnocení, recenze)

Mi Nü-Chai

USA se nesmířilo s tím,že to neudělali oni...

Hádám že od Američanů v tom remaku bude jen krev a žádné poselství:(

na příspěvěk reagoval maddy

Reklama

Reklama