Reklama

Reklama

Top Boy

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2011–2023), 28 h 9 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Ronan Bennett

Hrají:

Ashley Walters, Kano, Shone Romulus, Nicholas Pinnock, Benedict Wong, Kierston Wareing, Geoff Bell, David Hayman, Elarica Johnson, Juliet Oldfield (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Napínavé drama o životě mladých na hraně zákona v jedné východní části současného Londýna. Uchvacujícím způsobem pravdivě zobrazený příběh odehrávající se uprostřed kultury gangu a distribuce drog. (_ksilt)

Recenze uživatele yvona k tomuto seriálu (2)

Top Boy (2011) 

Úžasný happy end. Grázlové a špína největšího kalibru to zmákli a slaví. Slzu jsem zamáčkla. Opět stokrát obehraná oslava odpadu společnosti a jeho likvidace mladých lidí. Nic nového. Ale jen se ptám: proč? ()

Season 3 (2019) (S03) 

Stále dokola stejné příběhy o dealerech tmavší pleti, kteří se ani slůvkem nezmíní např. o práci, ale mají chudáčci moc těžký život. A strčíme tam pár zlých bělochů, ať nejsme rasisté. Je to všechno, jak přes kopírák a nejlepší je jejich osud svést na systém. Plky o rodině, o churavých matinkách, podpora mladších sourozenců, aby teda jako měli lepší život a tak, stejné hlášky, přičemž  lahůdkou je pak verbování školáků do svých řad, fakt prima. Nevím, proč tyhle naprosto identické škváry mají tak vysoké hodnocení. Tady je to pro mě o to těžší, že první a druhá série je sice na Netflixu dostupná, ale bez cz titl., takže mi unikaly souvislosti. Ale ono to ve finále zase tak nevadilo. Všichni vypadají stejně, těžko ty ksichty rozlišit a chovají se také stejně. Za mě je to prostě další zbytečný výtvor a ilustrace něčeho, co je všeobecně známo. Jak někdo tohle může nazvat perlou, skvostem nebo famózní záležitostí, opravdu nepochopím. ()

Reklama

Reklama