Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Osobne mi celá táto séria sedí. Aj keď trpí syndrómom ,,aj v najnebezpečnejších situáciách kamera po ruke,, predsa má niečo do seba. Bol by som nekorektný ak by som tvrdil, že táto štvrtá haluz nieje zatiaľ najslabšia. A to hlavne vďaka minimálnemu strašeniu a napätiu, pretože to ostatné je vlastne na jedno kopyto rovnaké ako predtým. Ak sa teda dočkáme ohlasovaného piateho pokračovania, malo by sa v ňom jednoznačne pritlačiť na pílu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

To pořád někomu přijde normální, že barák je prošpikovaný kamerami víc, jak v nějakém špionážním filmu, a kde není kamera v místnosti, tak běhá kdejaký pošuk s kamerou v ruce? Tohle mi už přijde tak nedomyšlené a tak svazující pro tento typ filmů, že to odvádí hodně pozornost od toho, co by možná tvůrci chtěli říct. Problém je, že všechny tyto filmy jedou ve stejném mustru - nějaká rodinka, sem tam divné věci, šok na závěr bez jakéhokoliv vysvětlení. Jestli se tahle série má pohnout dál, musí dodat nějaká vysvětlení, a hlavně se zbavit těch kamer. Může reflektovat třeba policejní vyšetřování, jak co bylo, ale už normální, statickou kamerou. Tady u tohoto filmu se nějak celou dobu neděje ani náznak nějakého logického chování postav, ani pokusy zjistit víc o podivném klukovi, prostě se objeví a je, no problemo. Chlápek stojí po půlnoci uprostřed pokoje s nožem, a manželka mu řekne, pojď spát, vůbec se nediví? Zmatek v postavách. Naprosto nudný a zbytečný ani ne film, ale skutečně home video, nebo spíše YouTube video. Včetně těch divných střihů... ()

Reklama

Avathar 

všechny recenze uživatele

Ble. Dosť strmý pád po vydarenej trojke. Mal som pri tom pocity ako nedávno pri GRAVE ENCOUNTERS 2: nápady vyschli, ostala rutina točená ČISTO pre prachy. Režiséri sa o žiadnu inováciu nepokúsili, žiadny poriadny nápad, atmosféra veľmi vlažná. Navyše je to mizerne napísané, postavy sú nijaké (hlavne rodičia) a ich správanie sa mnohokrát pohybuje na hranici demencie. Celkovo sa tento diel čo sa týka PA ako celku vôbec nikam neposúva. Staré známe "bububu" propriety ako rozkývaný luster či tresnutie dverami už neoslnia. To sa Toby fakt nezmôže na nič lepšie? Pritom miestami ukazuje, že na to má (viz. záver). Celú stopáž som sa modlil aby už prestal idiotsky posúvať stoličky a otvárať dvere a poriadne sa do toho oprel. Čo sa bohužiaľ nestalo. Normálne som z toho cítil, ako to tvorcovia robia čisto pre to, že "musia." Aspoň že obsadili do hlavnej úlohy roztomilú Kathryn Newton, ktorej pekná tvárička mi bránila schrupnúť si pri tom. ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Film ako taký nie je zlý ... pre toho, kto nevidel predchádzajúce časti, alebo možno len jednu. Pretože fanúšikovi série alebo zasvätenému divákovi je stále tá istá obohraná pieseň. Áno, príbeh je zvládnutý dobre, sú v ňom prichystané celkom slušné ľakačky, herci hrajú sympaticky. Ale stále sa vezieme v rovnakých stopách ako v minulých dieloch. Vo filme mi chýbalo niečo nové, čo ho "osvieži", prípade šokuje a posunie ďalej, ale dostal som iba priemerný zážitok. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Další do sbírky filmů o rodinách, v nichž nikdo neposlouchá nikoho, všichni se chovají jako retardovaní lemurové a kromě totálních hororových i dramatických klišé (dcera: "Věřte mi!" matka: "Běž do svého pokoje!") vyvádějí choromyslné hovadiny: Matka dopuje dcerku prášky na spaní, protože se včera chuděra nevyspala; ta zase naříká, že jí cizí děcko leze do pokoje, ale zavřít dveře jí nenapadne. Největší vopruz na celé čtvrté paranormalitě je však její třídenní stopáž - přesně takovou dobu jsem potřeboval, abych po kouskách tu nesnesitelně nudnou variaci na stokrát viděné dorazil do konce. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Keď príde Ben (Matt Shively) za Alex (Kathryn Newton) a bavia sa o tom, že sa pôjdu von prejsť, má Alex vlasy v cope a sú strapaté. V ďalšej scéne, keď sú v domčeku na strome, ich už má upravené a cop je vyžehlený. (DJ Rocco iNc)
  • V kinectové kameře je vidět, jak se Alex (Kathryn Newton) jde podívat do prvního patra, co shodilo míč. V dalším záběru z normální kamery, kterou Alex nese dolů po schodech, ale míč není. (t.mon)
  • Postava Robieho (Brady Allen) je pomenovaná podľa Robbieho Mannheima, chlapca, ktorý bol v roku 1959 údajne posadnutý diablom a vďaka exorcizmu sa mu podarilo zachrániť život. (katherine.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno