Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Osobne mi celá táto séria sedí. Aj keď trpí syndrómom ,,aj v najnebezpečnejších situáciách kamera po ruke,, predsa má niečo do seba. Bol by som nekorektný ak by som tvrdil, že táto štvrtá haluz nieje zatiaľ najslabšia. A to hlavne vďaka minimálnemu strašeniu a napätiu, pretože to ostatné je vlastne na jedno kopyto rovnaké ako predtým. Ak sa teda dočkáme ohlasovaného piateho pokračovania, malo by sa v ňom jednoznačne pritlačiť na pílu. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle mělo být jako co? Ukázka jak totálně zmršit sérii, která možná nebyla dokonalá, ale po tři díly si dokázala udržet velmi slušnou kvalitu, napětí a atmosféru a i když už ve třetí části začala trochu přehánět, pořád dokázala přijít s výbornými a působivými nápady? Čtyřka je prostě hnus, promarněný čas. Naprosto tragický scénář, plný nelogičností, nesoudržnosti, nudy a nudy a nudy a nudy. Paranormal Activity prakticky bez ducha? To si děláte prdel? Opravdu dneska někoho vyděsí pobíhající děti rozmlouvající se zdí? Taky by mě zajímalo, jak je možné adoptovat dítě, které bylo za docela podivných okolností uneseno. Ono tedy v USA je samozřejmě možné všechno, protože je to země neomezených možností (ale omezených lidí), jen bych ale chtěl vidět ten legislativní proces, kdy filmová rodina adoptovala to dítě. A není to jediná vada na scénáři, který vlastně postrádá nějaký příběh, je jen slepencem scén, které si myslí, kdoví jak nejsou strašidelné. Nejsou. Chtělo se mi smát. Bylo mi trapně za samotné tvůrce. Já ale věděl, že se jednou dočkám. Přesně tohle jsem si totiž původně, přiznávám, že neoprávněně, myslel o původních Paranormal Activity. Jsem rád, že mě předchozí tři díly přesvědčily o mém omylu. Jsem rád, že čtyřka to co jsem si myslel, potvrdila. Do pětky už nejdu. Nechci si dál kazit dojmy z prvních tří dílů. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je filmová série s napínavými scénami, neviditelným démonem co umí nastolit děsivou atmosféru pro diváka skrz hlavní postavy a příběh, který má vysvětlovat proč se to děje. .. Ale čtvrtým dílem se P.A. stává jen nudným dílem do počtu, který nevysvětluje nic, děsivou atmosféru postrádá až do posledních cca. patnácti minut ve kterých je už ale divák stejnak znuděný, díky nedokázání nastolení dvou věcí -napínavé atmosféry- a -sympatiím k hlavním postavám- + naprostý závěr je jak z jiného filmu. .. Jednoduše řečeno, tohle je ten zlom u P.A. kdy se už tahle značka živí jen jménem. .... HODNOCENÍ: 20% (1*) ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Haha, na mě to působí, jako by se tvůrci rozhodli místo výdělečných módních hororů dělat postmoderní reflexivní umění navazující na mistry vyprázdněné narace a eklekticismu (aluze Shiningu jak sviň, hells yeah). Vlastně mi to přijde jako velmi pečlivě zkomponovaný troll na blbečky, kteří od série ještě něco čekají. A já jsem tedy jeden z nich. Po záběru na skupinu čarodějnic stojících v garáži v minulém díle jsem tady už čekala černé mše a lítání na koštěti, ale hořce jsem zaplakala, protože tvůrci začínají v každém dalším filmu úplně od začátku a používají stejné triky a vyšvihnou se až na konci a to nestačí. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Zívám a to je teprve 5 odpoledne, to nebude tím, že by se mi chtělo spát. Možná se budu opakovat, ale nemůžu přijít na to proč tvůrci Paranormal Activity dělají pořád to samé. Jéééé jsem to ale hlupák, ono to pořád vydělává peníze. Ale sakra vysvětlete mi proč. Vždyť už nažátku bylo jasné, že to dopadne, jak to dopadlo a že bychom se dočkali nějakých převratných novinek to se taky nedá říct. Dokonce finále na které jsem se po předchozím díle, kde bylo skvělé, těšil, mě strašně moc zklamalo. No nic, jdu si dát kafe, než z toho znudění usnu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Postava Robieho (Brady Allen) je pomenovaná podľa Robbieho Mannheima, chlapca, ktorý bol v roku 1959 údajne posadnutý diablom a vďaka exorcizmu sa mu podarilo zachrániť život. (katherine.)
  • Natáčelo se v Hedesonu v americké Nevadě. (rafix)
  • Přibližně první dvě minuty filmu, ve kterých je mimo jiné scéna z filmu Paranormal Activity (2007), kdy je proti kameře vymrštěno zakrvácené tělo ženy, byly omylem promítány v kině Cineworld v Nottinghamu, kam několik desítek dětí s rodiči přišlo na film Madagaskar 3 (2012). Kino se návštěvníkům omluvilo, vrátilo jim vstupné a darovalo volné lístky na další promítání. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama