Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (942)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nečekaný návrat skoro na úroveň jedničky. Timing je tu vše a i ty nejlacinější vtipy se daří prodávat vhodným načasováním a provedením ze strany herců. Pokud se něco nevydařilo, tak natahovaný závěr. Přijetí má tenhle film nejslabší ze tří dílů, což nechápu - rozhodně je lepší než dvojka, po které už jsem nečekal skutečně nic. Milé překvapení za 3 a 1/2 (mezi třemi a čtyřmi se mi rozhoduje těžko). ()

Hild 

všechny recenze uživatele

To byl tak strašně zbytečný a nudný film. Tvůrci vařili z vody, hlavní zápletka je úplně nesmyslná a do této trilogie vůbec nezapadá. Do komedie má Pařba na třetí hodně daleko, tvůrci se spíše pokoušeli o jakési krimi, v němž mě neskutečně otravoval ten Číňan, byla jsem až překvapená, kolik prostoru mu dali a vyloženě mě to štvalo. Ospalé herecké výkony, takový Bradley Cooer mi po celou dobu přišel, že jeho největší přání během natáčení bylo, ať už je to konečně všechno za ním. No snad už je to celé i za námi, další pokračování už prosím ne, jedničku si ale každopádně pořád ráda někdy pustím. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Scenáristická ubohost, korunovaná příšernými hereckými výkony (slovo "výkon" zde píšu s největším sebezapřením) a vrcholně trapným humorem, z něhož mi je na zvracení. Za sebe nemám problém prohlásit, že stupidnější film jsem zatím letos v kinech neviděl. Nebo jinými slovy - některé filmy vážně není možné zhlédnout za střízliva. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Zavŕšenie trilógie sa nemohlo odohrávať inde, len tam, kde začalo – Viva Las Vegas, Cézarov palác, malý aziat v kufri limuzíny, Jade a Carlos. Z trojky je konečne samostatný film, ktorý nejde cez kopírku vzorovej jednotky, niekoho zmena poteší, niekoho sklame. Čo však nesklame je znovu silná Phillipsova réžia, trojciferná produkcia, i keď prvý diel stál o 70 melónov menej a vyzeral o triedu lepšie, štýlový soundtrack (Todd si toho Kanyeho fakt ide x) a trojica postáv, ktoré v tejto fáze už len buď miluješ, alebo nenávidíš. A viac už nemám čo napísať, bo som stokár bez kreativity a berú ma driemoty... ♪♫ / ♪♫ (1.6.2017) (2.6.2017) (24.8.2017) (15.11.2018) (19.9.2021) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Necejtím koule. Sáhni mi na ně, jestli jim něco není." Pařba bez pařby je podivná pařba, ale rozhodně je snesitelnější než komedie bez srandy. Zkrátka od chvíle, kdy žirafa ztratila hlavu, mi došlo, že s tímto druhem humoru se nemusíme potkat a jak se tak v jednom ze sta případů stává - měl jsem pravdu. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Pánovi Chowovi (Ken Jeong) sa podarí vystreliť zo 6ranového revolveru až sedemkrát. (MikaelSVK)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama