Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Recenze (942)

Tobias_Sin 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé: není to komedie!! Pokud se tam vyskytuje někde čirou náhodou nějaká vtipná pasáž, zřejmě jsem ji prospal.. krimi zápletka nic moc.. celkem vzato - promarněné chvíle, vzniklé sledováním tohoto filmu by šli využít mnohem lépe.. ()

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Poslední díl série trochu změnil scénář a máme z něho nový příběh, což je určitě dobře. Nechtělo by se mi už koukat na třetí "zapomenutou" chlastačku a následné pátrání jak se stalo to či ono. Líbil se mi tak o trochu víc než dvojka, škoda, že nejde udělit půl hvězda, dal bych tady 4 a půl. Příběh má sice jednoduchý scénář, nicméně skvělé vtípky a gagy jej oživí a udělají jej zajímavějším. Opět je zde potřeba vyzdvihnout produkci, že se sešli všichni herci z předchozích dílů, jsou skvěle sehraní a tvoří velmi zajímavou a nesourodou skupinu Vlčí smečky. Hudba opět brilantně vyladěná, stejně jako u předchozích dvou sérií, překvapivě dobře zapracovala výprava i kostýmy. Tahle trilogie je jedna z nejlepších ever. Díly si drží úroveň a mnohokrát se zasmějete a u to jde u komedií především. ()

serbero 

všechny recenze uživatele

slabé, slabé a ešte raz slabé, vôbec to nemalo vzniknúť. Je to nasilu natočené len aby producenti z tohto formátu vymlátili čo to dá, úž 2 dvojka bola úbohá, nepodarená ázijská kópia prvého dielu. Dúfam, že 4. diel už nebude. ()

BH7 

všechny recenze uživatele

Po skvělý jedničce a o trochu slabší dvojce mě trojka docela zklamala. Především proto, že se hlavní myšlenka v podobě prochlastaný a zdrogovaný noci, po který maj všichni okno a mega kocovinu nějak proměnila v zdlouhavý nahánění Čaua propletený řešením Allanovi nevyzrálosti...prostě ta klasika, na kterou jsem byl zvyklej, zmizela a to je škoda. ()

luky.zaoral 

všechny recenze uživatele

Třetí díl téhle úspěšné komdie pokračoval ve stylu předcházejícíh dílů. Takže v ničem nezklamal ale ani nepřekvapil. Bohužel u každého dalšího dílu, jsem v určitých scénkách věděl co dále příjde. Tím film ztrácí překvapení a křivka zaujatosti jemně klesá. Proto se další díly jen málokdy vyrovnají prvnímu filmu. Nicméně i tak jsem se u filmu zasmál, protože tenhle typ komedie jednoduše baví a to i po třetí. ()

TynTynka 

všechny recenze uživatele

Tento film toho moc společného s předchozíma dvouma dílama nemá. Možná tak postavy, ale už je to o něčem jiném. V tomto filmu nezjišťují, co se stalo v noci a to mi tu chybí. ()

vajico4 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč dobré filmy musí znetvořit dalšími díly a ve finále ty dobré díly znechutí? Jednička byla originální a nová, dvoka byla sice to samé s většíma kokotinama, ale stále se na to dalo koukat a zasmát se u toho. Ale pak přijde tahle nátlaková trojka někde sepsaná na toaletě s velkou nedopravní zácpou. Vtipné to bylo jen místy a těch míst bylo jak bílých v Čínském metru. Prostě bída, zmar a marnotrapnost. Hvězdička jen z milosti díky předešlým dílům. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 60%, - /číňan + Alan jako 2 megamagoři mi časem lezli na nervy a celej ten film je, jak poslepovanej z pár scén + 2 cvoci k tomu/, + /dálnice + žirafa nemá chybu a Ave Maria na pohřbu je taky dost dobrá, akorát, to je tak asi všecko, víc nic/, hodnocení - magorská komedie ve stylu slátanina největší, nic extra, teda krom té žirafy ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Třetí, ale podle mě bohužel malinko slabší díl mé oblíbené komedie se točil vyloženě kolem Alana (Zach Galifianakis). Bylo zde mnoho vtipných scén a dalo se na co koukat. Film měl spád a příběh podobný dílům předchozím (zachraňovali kamaráda Douga). Nečekal jsem ale, že Leslie Chow všechny takovým způsobem přelstí. Tento vedlejší hrdina byl vytažen do popředí a zdá se, že to nebyl úplně špatný nápad. ()

viking515 

všechny recenze uživatele

Todd Philips sa snažil vyciciať až do morku kosti námet ako je Hangover, môžeme povedať, že sa mu to podarilo. Vo filme nájdeme svieže vtipné zápletky, ale po vodu sa chodí pokial sa krčah nerozbije - už si myslím, že stačilo, štvrtý diel by mohol byť trápením nie len pre divákov, ale aj pre samotných hercov. ()

Dave75387 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis a Ken Jeong - bez těch dvou bych si tuto trilogii nedokázal absolutně představit. Zbožňuji filmy, jako jsou tyto, třetí pokračování bylo ovšem mírně slabší v porovnání s prvním nebo druhým dílem. Asi nejsvětlejší moment, který si vybavuji v tomto filmu byla hláška Leslieho Chowa ,,I believe i can fly...I love cocain!!" ()

eMejla odpad!

všechny recenze uživatele

No to byl ale hovadskej film. Sral mě Galifakianis nebo jak se ten kokot jmenuje, ale ten mě sere v každým filmu. Sral mě ten zmrdskej číňan a scéna s žirafou byla vážně k popukání Ha-Ha-Ha, co na tom mělo být jako vtipnýho?! Jediná sympatická postava byl Goodman a celou dobu jsem doufal, že to tam vystřílí do posledního zmrda. ()

Jurys 

všechny recenze uživatele

Průměrné zakončení trilogie. Třetí díl jde trochu jinou cestou než jeho předchůdci, bohužel film kvůli tomu ztrácí komediální říz. Konečný produkt tedy vypadá více jako průměrný akční film než komedie. Styl humoru zůstává stejný, ale kvůli průběhu děje tu není moc prostor na vtipné situace. Postava Alana šla od největší hvězdy filmu v prvním díle až po otravného retarda v dílu třetím, jsem však rád, že víc prostoru dostal Ken Jeong. Nejslabší díl, ale tři hvězdičky si zaslouží. ()

Majo.evans 

všechny recenze uživatele

Prvé dva diely boli fajn ale tento je už niečo iné.Začiatok dobre rozbehnutý a na konci tá vsuvka bola fajn ale je to už slabšie. ()

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama