Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Dnešní díl pořadu S mikrofonem za debilem jsme natáčeli v ulicích Kladna. Tak jaký znáš nejlepší vtip, tlustoprde? – Noo, tak třeba tenhle: Malá Měkunda pochází ze sociálně slabé rodiny a chodí do třetí třídy. Jednou vodárně dojde trpělivost a zavře u ní doma kohoutky. Měkunda přijde do školy a příšerným způsobem zapáchá. Šprtka Eliška to pochopitelně hned běží prásknout učitelce do kabinetu. Paní učitelko, paní učitelko, Měkunda smrdí! Ale Eliško, z toho si nic nedělej, mě taky a to si jí denně drhnu savem. – Huhuhahahaha, ty jsi ale srandista, Genero, to mi poser záda. ()

PowPow 

všechny recenze uživatele

Ten Peter Núňez má zatím na kontě spoustu televizního odpadu, stejně tak samotný Barrandov je, až na několik výjimek, stoka, ale o to větší je Vtip za stovku překvapení. Ten typ pořadu už je sice, stejně jako většina dalších českých šou, za zenitem, nicméně nemůžu si pomoct, mě se to líbilo. Ne všechny vtipy jsou zábavné, hodně z toho je hlušina. Ale vzhledem k tomu, jaká je jich tam záplava, je těch dobrých i tak dost. Do zhlédnutí tohoto pořadu jsem si zrovna moc vtipů nepamatoval. Z průměrného dílu si obvykle vybavím maximálně jeden, ale i tak to nakonec dá dohromady takovou databázi, že s tím člověk, když na to v hospodě přijde, slušně zaboduje. Hodnotím díly s Rudou, Hron byl příšerný. ()

Reklama

turektureck odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady jdu proti proudu. Vtip za stovku s Rudou nebyl vůbec špatný. Jeho songy mě vždycky dostaly. Ale od té doby co ho vyměnily za neviditelného Hrona (víte jak to myslím), a pak za Jahelku, který se objeví až nakonci. Byl bych dal tři hvězdy kdyby tam zůstal Ruda. Co se týče vtipů jsou starý. Plus jsou jistě zajímaví hosti. Toť vše ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

No jako do zajímavosti, smysluplnosti a všemu důležitému to má daleko ale myslím, že slovem odpad bych hodnotil trochu jiný styl pořadu. No, když už se vyskytne vtip, který jsem neznal a vážně mě pobaví, tak to pro jistotu zkazí na závěr Ruda .. Jako, první masový hit, už ani nevím co a kdy to bylo ale jde o to video na youtube, kde drnká na kytaru a má jaksitaksi ještě alespoň potřebu, vydat ze sebe to nejlepší, ale teď komerční účely, žvatlání blbostí, ještě teď kazí E2... jako Rudo, Chaplin nestárl protože měl něco hmatatelného, Atkinson má svůj obličej, ale s tímhle vááážně nic nedokážeš. Škoda. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Já tu půjdu proti proudu a dám slabší 4* (70%). Tento pořad mi vyhovuje tím, že je ideální jako podkres k jakékoli činnosti. Nemá to tu hodnotu, že si to pustíte v hlavním vysílacím čase jako primární zábavu, ale když si to pustíte do pozadí třeba k vaření, žehlení apod., tak to jako podkres funguje opravdu výborně. Budu se opakovat s tím, že Vaška Vydru nejml. mám jako osobu velmi rád a ani Michal Novotný a Ruda mi tam vyloženě nevadí. Pokud se přidá i zajímavý host, který vypráví historky ze života, tak je to opravdu poslouchatné. Vtipy jsou jak které, některé jsou omýlané už posté, některé jsou fajn. A pokud kývnete na tento koncept, pořád si myslím, že z produkce TV Barrandov se jedná o lehčí nadprůměr (v porovnání s Nebezpečnými vztahy, Soudkyní Barbarou a dalšími takovými skvosty, které jsou pro mne o  třídu níž.) ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama