Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

kingik 

všechny recenze uživatele

Mně to přijde uhozené. Vydra s Novotným se snaží, ale ne každý má tu schopnost dobře podat vtip, ale tihle dva mně nevadili. Většina vtipů je poměrně známá a efekt legračního vyznění se nedostaví. Pak jsou zde pasáže, kdy se vyjde s mikrofonem do ulic a zastavují se náhodní kolemjdoucí a jsou lákáni na stovku, za kterou ovšem musí říct dobrý vtip. Jaký mají projev při výkladu takového vtipu, netřeba komentovat, ale ani moderátor není žádná výhra. Taky co čekat od DJ. No uhozené je to náramně a nedaří se ve studiu vyvolat takovou tu správnou náladu. Ruda z Ostravy je rád za každou prezentaci své žumpácky trapné a obehrané postavy bodreho ostravaka. Kdo má rád vtipy kvalitně podané, spokojen být nemůže. 40% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl. S kvalitou výběru vtipů si evidentně nikdo nedal práci třídit a úroveň je zoufalá. Ale nad dvěma jsem se ze srdce zasmál. Hosté až na výkyvy měli typ inteligentního humoru, takže za mě 50 procent. Koukám na to nízké hodnocení ostatních uživatelů a říkám si, jestli tento vánoční díl , který jsem viděl nebyl nějaký mimořádný. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se, ale i při maximální snaze o objektivitu a se zavázanýma očima, mi sledování tohoto rádoby pořadu působilo neskutečně silná muka, asi jako když jeden strčí penis potřený medem do úlu !! Vyprávět vtipy jeden za druhým a ještě je hodnotit, to mi připadá jako naprostá scénáristicko - dramaturgická impotence.. A tak se bystré dunící hlavy z Barrandova rozhodly otevřít deklík žumpy a vysypat na hladinu plnou hoven ještě pytel tlejícího listí, však ono si to jistě své diváky najde, že ?! A tak musíte navíc ještě sledovat vpravdě lidové vypravěče z ulice se svými vyšumělými příspěvky.. To už jednomu pak Krampolova show dokumentující znalostní (ne)dokonalost národa českého připadá jako přísně věděcká práce !! Extrémně odkecaný Václav Vydra, byť na adresu posledních zbytků jeho cti musím utrousit, že vyprávět vtipy skutečně umí, se pro jakýkoliv obolus nechal korunovat králem odpudivé televizně - estrádní trapnosti, upoceného Michala Novotného snesu, ale jako bavič i moderátor nestojí ani za kbelík pilin, a za idiotského diletantského chachara, tu "selebritu", která si říká Ruda z Ostravy, jistě podobný charakter v rámci žánru, který sám o sobě již před spoustou let zapadal prachem, tu zákonitě chyběl, aby se televizní tvůrci mohli odrazit ode dna, nemůžu hodnotit jinak než odpadem, protože ani sousloví páchnoucí velrybí zdechlina nevystihuje pach(uť) tohoto barrandovské výblitku, z něhož se myslící bytosti zákonitě několikrát obrátí žaludek.. ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

No jako do zajímavosti, smysluplnosti a všemu důležitému to má daleko ale myslím, že slovem odpad bych hodnotil trochu jiný styl pořadu. No, když už se vyskytne vtip, který jsem neznal a vážně mě pobaví, tak to pro jistotu zkazí na závěr Ruda .. Jako, první masový hit, už ani nevím co a kdy to bylo ale jde o to video na youtube, kde drnká na kytaru a má jaksitaksi ještě alespoň potřebu, vydat ze sebe to nejlepší, ale teď komerční účely, žvatlání blbostí, ještě teď kazí E2... jako Rudo, Chaplin nestárl protože měl něco hmatatelného, Atkinson má svůj obličej, ale s tímhle vááážně nic nedokážeš. Škoda. ()

turektureck odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady jdu proti proudu. Vtip za stovku s Rudou nebyl vůbec špatný. Jeho songy mě vždycky dostaly. Ale od té doby co ho vyměnily za neviditelného Hrona (víte jak to myslím), a pak za Jahelku, který se objeví až nakonci. Byl bych dal tři hvězdy kdyby tam zůstal Ruda. Co se týče vtipů jsou starý. Plus jsou jistě zajímaví hosti. Toť vše ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama