Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

borec999 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko, ktoré sa od ostatných filmov odlišuje akurát tým, že nepátra manžel po unesenej manželke, ale manželka po unesenom manželovi. Gina Carano v hlavnej úlohe poteší najmä v akčných scénach, v ktorých má čo ponúknuť a prekvapivo som mal pri ich sledovaní pocit, že by väčšinu svojich protivníkov dokázala uzemniť aj v realite. čo nebýva pri akčných filmoch so ženami v hlavnej úlohe zvykom. Dej ničím výnimočný a predvídateľný. Technickú stránku a vizuál si Stockwell postrážil. Herci priemerní. Akcie tak akurát a jej spracovanie tiež priemerné. Mohlo to byť o 10-15 minút kratšie. Priemer. 55% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je to prvoplánové hadr, ale na rutinéra Johna Stockwella, který má slabost pro vodu a pohádkové lokace, se dá spolehnout. Pokud teda po jeho kousku nesáhne někdo, kdo po večerech recituje Hamleta. Bývalá šampionka bojových umění Gina Carano je hvězda na jedno použití, záviděníhodná kariéra ji rozhodně nečeká (Soderberghův experimentální Zkrat byl zřejmě vrchol jejích snů), přesto potěší po všech směrech v poměrně realisticky pojatých scénách bitek a honiček. Škoda, že nejednou tvůrcům ujede střih nebo snaha o nějakou vizuální parádičku. Její první regulérní sólovku kazí i až moc časté snímání přes mobilní telefon nebo průmyslovou kameru. Jako zpestření ok, ale čeho je moc.. Herci okolo se tváří znuděně (záporáci jsou nemastní neslaní), tvůrci za kamerou až příliš protahují některé sekvence, až tu máme neúměrnou stopáž nějakých sto deseti minut. A to je sakra moc. Přesto díky hlavní drsňačce sledujeme slušnou alternativu k testosteronovým béčkovým výplachům (tady ona zachraňuje jeho). Stockwell moc dobře ví, jak mizerný má scénář, drží se však pravidel žánru a pohybuje se přesně na té hraně, kdy mu divák ještě leccos spolkne. Škoda, že se povětšinou tváří smrtelně vážně. A docela absurdní finále také moc nepotěší (stejně jako úsměvné flashbacky s tatíkem)!! Tři hvězdy s odřenými lokty.. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Gina Carano ztvárnila manželku, kterou by chtěl snad každý. Její role je uvěřitelná a pěkně sehraná. Co se týče akce, tak té bych uvítal víc, ale je to zas o hodně lepší než ve Zkratu. Film je zbytečně dlouhý a občas díky tomu ztrácí na tempu. O dvacet minut méně a bylo by to i pěkně svižný. Když dojde na akci, tak zde Gina exceluje a konečně je využitá i její bitkařké umění. Vedlejší postavy jsou víceméně nezajímavé, i když pár herců potěší svou účastí. Příběh je pěkný a docela i napínavý, tedy až na pomalejší rozjezd. Za mě 75% :) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Gina trochu přibrala. Nicméně kope jí to pořád slušně. Herečka to není, ona hraje tím, jak mlátí. V těch cvílích působí přirozeně - jak to jenom dělá? - To její ne/herectví je právě kouzelné. Je to ženská, jak má být. Dejte jí nějakou pořádnou roli - třeba v Expendables 5, ha, ha. Čili koukám na Ginu ne na film. Divné, že? - Obsazení bylo otřesné (až na Ginu) - Cum Gigandet působil jako 100% homo a muskulaturou vypadal spíš jako její syn. Tohle fakt nevychytali. Byl mi protivný šíleně až k zoufání a Gině to jen kazil. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dúfal som, že Carano podvíha nohu trochu častejšie a Gigandet, keď sa tam už objavil, že tiež ukáže niečo zo svojho umenia. Nie, Cam ostal bokom, Carano viac strieľala a podrezávala ako bojovala ( scéna v bare zle postrihaná ) a aj keď to malo slušné obsadenie, vyhrabe sa to z podpriemerných vôd, čo je skutočne škoda. 2 z 5 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama