Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(19)

Obsahy(1)

Série zasazená do časového období mezi událostmi prvního Tronu a jeho pokračování Tron: Legacy sleduje osudy Becka, mladého programu, který se postupně stává vůdcem revolty ve vnitřním počítačovém světě Grid proti dobyvačnému programu Clu a jeho přisluhovačům. Beck, původně naprogramovaný jako mechanik, se stane učedníkem Trona, největšího bojovníka, kterého kdy Grid poznal. Tron tak Becka trénuje nejen v boji a umění závodů na světelných motocyklech, aby se mohl postavit brutální vojenské okupaci města Argon, ale zároveň ho vede a učí jak být správným lídrem a jak ovládat svou bouřlivou povahu. Beck postupně přejímá Tronovy schopnosti a znalosti a stává se nepřítelem číslo jedna pro Generála Teslera a jeho okupační vojska, sloužící samotnému Clu. (Caszidy)

(více)

Recenze (72)

joehot 

všechny recenze uživatele

Poutavé je porovnání Tron: Povstání s komiksovou-superhrdinskou tvorbou. Právě z komiksů (případně filmových adaptací komiksů) seriál vychází více, než je na první pohled patrné. Beckova revolta v některých epizodách připomíná Batmanovu stráž nad Gothamem, jeden díl nápadně připomíná finále Nolanova Temného rytíře (2008). Jindy naopak Beck v obleku a helmě renegáta zachraňuje dámu v nesnázích, již zná i ve svém civilním životě, a je zcela patrné, že se do Renegáta zamilovává, zatímco s Beckem ji pojí pouze přátelství (tak jako Lois Laneová se Supermanem/Clarkem Kentem). V některých bojových sekvencích pak snaha o frikulínský styl vyjadřování (hlášky) hlavního hrdiny evokuje Spider-Mana. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super! Stejně jako film, jehož prequelem jest tento lahůdkově vymazlený seriál. Předčasně ukončený, takže se nedočkáte pořádného závěru. Tak...bacha. Hudba 167% Vizuál 200% Paige (je krásná, inteligentní a vymyšlená, což jest velké mínus:( 666% Obsazení 100% Režie většiny dílů...Karlík Fazole;-) A padouch, který se jmenuje hezky česky či rusky, Pavel je k nezaplacení.:) Jen škoda, že tv s. vznikl až po filmu, páč by bylo supr, pokud by Quorra v Legacy zmínila Paige nebo Becka. ()

Reklama

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Zhltnul jsem co se dalo, neuvěřitelně vysoko nastavená laťka, ačkoliv animáky zrovna nepodporuji a nevyhledávám. Některé postavičky vysloveně sexy :) akce jako blázen, a i když člověk tuší, že to zase zmáknou, to že Trona stihne to, co je z něj v Legacy, a to že tam Beck a ostatní nejsou, nás nechává v napětí, kdy se tak stane. Věřím, že půjdeme i na pět hvězd. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Perfektní seriál z Tronova univerza. Vkusně doplňuje film Tron:Legacy a animace je super - libí se mi po technické stránce i stylizací (i když ty postavy by mohly být trochu hladší). Typově je to podobné Star Wars: Clone Wars (které se mi taky strašně líbily). Vede k zamyšlení, pobaví svižnou akcí i vychytávkami a neodradí trochou patosu. Upravený soundtrack filmu se taky velice povedl. Nemůžu jinak, než za 5* ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Škoda tej mixovanej animácie, kedy bombastické a efektné spracovanie všetkého neživého narúša komixové spracovanie toho živého. Ale ako rozšírenie univerza beriem všetkými desiatimi ba aj dvadsiatimi prstami a čerešnička na torte pre fanúšika je bombastický soundtrack, dokonca nielen na pomery animovaného seriálu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Olivia Wilde si zopakovala roli Quorry, tentokrát samozřejmě pouze formou dabingu, z filmu TRON: Legacy 3D (2010). Její postava se v Tron: Povstvání objevila v šestém díle nazvaném "Isolated". (Caszidy)
  • S českým dabingem bylo na televizi Prima uvedeno pouze osmnáct epizod místo původních devatenácti - pilotní díl s názvem Beck's Beginning totiž nebyl z neznámých důvodů nadabován. (Adasin)

Reklama

Reklama