Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všeuměl Ivan Vodochodský ukáže v pořadu vysílaného na TV Nova zaručené tipy na to nejlepší grilování. Díky pořadu Grilování s Vodouchem můžete ochutnat jednoduché i složitější recepty, které právě Ivan Vodochodský připraví. (Paity)

Recenze (30)

Hopi odpad!

všechny recenze uživatele

Pejsek s kočičkou pekli dort, Vodochodský griloval. Výsledek je stejný, jen měl navíc nedoučeného kuchaře jako pomocníka. Grilovat maso v Cole nebo maso zalít směsí piva a kečupu, mít mleté maso obarvené do růžova jak dětská prdelka a chrochtat si, jak nakoupil kvalitní suroviny a na závěr si hotové maso na talíři zalít pořádně kečupem, aby bylo poživatelné. Zažít to doma na zahradě - proč ne. Ale jako pořad do televize? Ale když nad tím tak přemýšlím, musím odebrat jednu jedinou, malou, bezvýznamnou hvězdičku a dát odpad. Má tam jednoho hlavního hosta, v prvním dílu Kristýnu Leichtovou - ale úplně zbytečně! Párkrát prohodila pár slov a byla tam jen na okrasu a jako pomocnice. Taky ji mohli nechat připravit něco jejího když už tam je, ne jen přicmrndávat. Škoda. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Ivan Vodomrdský je známý svojí absolutní zahleděností do vlastní tlusté prdele, proto je každý pořad do kterého se nasere, odpad už z principu. Jsem z Hradce, do kterého se tohle sele přestěhovalo aby svého času dělalo kulisáka v divadle (na víc neměl i když chtěl být herec), proto se mi pod ruku pochopitelně dostaly výpovědi očitých svědků, kteří přišli do kontaktu s jeho tlustým egem. Tohle smradlavé upocené prase je schopné zcela vážně žádat po barmankách (v divadle), ať mu ukážou kozy a když se vší slušností odmítnout, řekne, že jsou to stejně ploché krávy a on o nic nepřišel (Casanova jeden). Dost ale k mému subjektivnímu hodnocení tohoto čuráka. Grilování s Vodouchem je jen další ubohou snahou extrémně zadlužené Novy, konkurovat Primě v kuchařských show. Zatímco na Primě Ital představuje středomořské speciality a provází diváka po nejrůznějších koutech Itálie, Vodomrdský griluje párky pro "hvězdné" děti (hosty) z Ordinace v růžové zahradě. Porovnat to například s "Šéfem na grilu" snad v rámci uchování důstojnosti Vodomrdského ani nejde. Zatímco Pohlreich ukazuje jak se griluje zdravě a dobře, Vodomrdský podlévá žebírka Coca-Colou a worchestrem. Jako vrchol svého umu pak představí grilované špekáčky a jeho prasečíma rukama prohmataný těstovinový salát. Pokud mají kuchařské pořady v člověku vyvolat chuť k jídlu, pořad Vodomrdského v člověku vyvolá spíše chuť na zblití. Jestli tohle čteš ty tlustý prase, zabal to a jdi spáchat sebevraždu, případně se vrať k vaření ke Gondíkům, tam přesně zapadáš... 0% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Teď se pořádně nažerem, přitom jsme to mohli v klidu udělat s grácií. I když tady nejde o lovení prestižních michelinských hvězd a snahou je na televizní obrazovku přenést letní pohodu s grilováním, nemusíme v každém třetím záběru vidět v plné nahotě, kdo to celé sponzoruje. Tak či onak, teď to svými tlustými špinavými prackami pořádně promíchám, přiliju půl lahve kečupu a bude to mňamka. ()

*Fish* 

všechny recenze uživatele

Měl jsem možnost kouknout na posledních 20 minut pořadu "Grilování s Vodouchem". Nemohu se zbavit dojmu, že pan Vodochodský, ačkoliv možná umí vařit, v pořadu moc kecá a málo vaři. Asi to nebude chyba jeho, ale dramaturga, nicméně je vidět, jak se některé pořady stále nemohou zbavit takového hávu, jaký tady byl před dvaceti lety. A proti product placementu nic nemám, když ale během té čtvrthodinky zazní slovo kečup asi 20x a pokaždé je doprovázeno detailním záběrem a komentářem všech zúčastněných (kteří v pořadu dle mého akorát překážejí), je už toho moc. Naproti tomu, když zhodnotím další pořad "Léto s Italem" na Primě (kterému se Nova očividně snaží konkurovat), jsme někde jinde. Klasik by řekl, že se v Létě s Italem také moc kecá a málo vaří, nicméně trochu v jiné rovině. V grilování s Vodouchem se dozvídáme mnoho věcí ohledně Ládika a jeho kečupu, v Létě s Italem se dozvídáme něco o Itálii, italské kultuře a dalším. Mně je rozhodně sympatičtější to druhé. Pamětnící si možná vzpomenou na pořady Keitha Floyda (Floyd na cestách, Floyd ve středomoří atp.), kde se pan Floyd "potuloval" po světě se svou mobilní kuchyní a vždy v dané zemi/lokalitě vařil místní speciality. Tento pořad je možná to, co mě jako malého přivedlo k vaření a také to, co se možná Prima snažila, dle mého prozatím úspěšně, napodobit. V kontrastu toho jen nepochopím, jak stejná TV může vysílat Léto s Italem a zároveň Česko na talíři... asi je to opravdu o cílových skupinách a některé obecenstvo paní Šinkorová stabilně přivábí před TV obrazovky ;) Hopi: K buřtům na pivo kečup i pivo vaří, nicméně nechápu, proč bych měl bučty na pivu v pekáči dělat na grilu. Milwa: Přesně tak, atmosféra šílená. Všichni tam akorát překáželi, Pohlreich ví, proč griloval sám. Měl co divákům říct a nepotřeboval tam pět minut vysvětlovat, jak natírat špěkáček hořčicí. ()

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Pozrel som s vypätím síl jeden diel a aj ten mi stačil na to, aby som zistil, že podobný sajrajt aký dáva na to chudák mäso, dostanem už hotové, zabalené, v hypermarkete. Inými slovami 3x lacnejšie dosratie sa. Spojenie TV Nova a jedla je už samé o sebe veľkou výstrahou, že tu sa skutočne zas nebude variť... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama