Reklama

Reklama

Amazing Spider-Man 2

  • USA The Amazing Spider-Man 2 (více)
Trailer 2
USA, 2014, 142 min (Special Edition: 165 min)

Být Spider-Manem (Andrew Garfield) je skvělé. Peter Parker nezná úžasnější pocit než se prohánět mezi mrakodrapy, být skutečným hrdinou a trávit čas s Gwen (Emma Stone). Být Spider-Manem ale má také svou cenu: jedině Spider-Man je schopen ochránit ostatní Newyorčany před pozoruhodnými padouchy, kteří město ohrožují. Když se na scéně objevuje Electro (Jamie Foxx), je Peter nucen čelit nepříteli, který je mnohem silnější než on sám. A když se vrací i jeho starý přítel Harry Osborn (Dane DeHaan), uvědomuje si Peter, že všechny jeho nepřátele něco spojuje: společnost OsCorp. (Falcon)

(více)

Diskuze

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Prometheus69

ES2? wtf? mysliš Amazing Spiderman 2? tam si nejsem jistej jestli do toho mluvi přímo Marvel ptz prava ma hlavně Sony. vsimni si treba ze X-meni se nedabujou vubec a taky to je od marvelu, jenze hlavni pravo tam ma 20th Century Fox... ale avengerovky jsou hlavně v režii Marvelu

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Né... hodnotí na základě hnusného staženého RINORIPU v pochybné kvalitě kde většinou ani nerozeznáš Spidermana od GG... a na základě toho pak nejen píši komentáře, ale i hodnotí.

No jak jsem zjišťoval.... vedení ČSFD je v tom prakticky podporuje. :/

na příspěvěk reagoval Larrysbride, Tom_Lachtan, TheDarKnig

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

j.linhi

Né jde o to, že kdyby na tom Marvelu až tak záleželo... nedopadalo by to většinou až tak katastrofálně jako třeba v případě ES2... A to jsem kdysi český dabing vysloveně uctíval... a chválil kde se dalo... nj, kdysi.

na příspěvěk reagoval j.linhi

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ty co sjíždějí kino ripy.... nevěděl jsem jak se píše anglicky SJÍŽDĚT, no možná SPIDE... jenže to by mohlo vyznít jako rychlost.

Takže DRIVER... Jezdec, kInorip-Jezdec....

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

tak on je asi neschvaloval Lucas osobně.... spis tady maj nejaky "delegáty" ktery jsou za to zodpovedny a delaji to pro ně

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

Star Wars hlavně žádný nova dabing nemají, jedná o nutnost předabování na nové DVD/BR z důvodu úprav lucasfilmem.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Larrysbride

Pokud se jedná o kinodabing, tak režisér dabingu udělá jenom casting a ten nejlepší hlas si vyberou v Marvelu - kromě Iron Mana, všechny hlasy vybral Marvel, takže sami tvůrci to schválili. Jestli  tim máte problém, tak je to vaše chyba. U Hobita taky všechno schvalovali tvůrci a mimochodem když se furt nadává na Novu za nový dabingy Star Wars - opět ty hlasy musel schválit sám Lucas.

 

A Nová má většinou dobrý dabingy  - možná ty vedlejší role nejsou úplně super, ale obsazuje dvorní dabéry

na příspěvěk reagoval j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Larrysbride

marvel do toho mluví ptz sam požaduje aby ty filmy byly v kině uváděny i nadabovaný (minimalně co se týče "Avengerovek"), takže režisér si je sice vybere ale Marvel je musi tak nejak "schválit" nedavo tu o tom nekdo psal.... a sorry že nevim že jsi "ona" na internetu se dost blbe pozná, a jestli se chces mermomoci hadat a chytat mě za každý slovo a odsuzovat tu nekoho ze neumi anglicky tak te zklamu, ale na to už sem dost starej, na tyhle nikam nevedouci hadky, ve kterejch se akorat dva lidi předhanej v tom kdo koho přečůrá ;) nidky sem neřek že tě znám, jen z toho co pišeš mam takovej pocit

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

j.linhi

Navážím se (až na Furyho výjimku) proti dabingu Marvelovek a hned jsem proti dabingu obecně, aha :D :D Koukám ten "chytrák", co mě tak výborně zná bude asi někdo jiný. Někdo, kdo zřejmě ani anglicky neumí, proto holt na ten dabing spoléhat musí, jelikož jinak by věděl, že jsem "ona" ne "on" ;)

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

jh666

ja uz se o tom dohadovat nebudu, Larrysbride je evidente proti dabingu uz z principu a ja mu to neberu, vzdyt tu moznost vybrat si jesti se na to chces divat s dub, nebo v puvodnim zneni ma dneska kazdej, takze tyhle hadky stejne nikam nevedou... jen me cas od casu nejakej takovejhle "chytrák", to nemyslim ve zlym, proste trochu nadzvedne

na příspěvěk reagoval Larrysbride

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

j.linhi

Marvelovky že maj výborný dabing?? Slyšel jsi to vůbec v originále?? Thor je Bůh hromu a ne nadarmo do jeho obsazení vybrali právě Australana Hemswortha! Jeho český dabing je spíš k pláči (nebo smíchu, dle gusta). Jediný kdo má z celých Marvelovek opravdu povedený dabing je Fury, tím to však začíná i končí...

na příspěvěk reagoval jh666, j.linhi

Související novinky

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

V Sony chystají další pavoučí spin-off

V Sony chystají další pavoučí spin-off

23.03.2017

Minulý týden jste se dozvěděli, že dostane vlastní film Spider-Manův protivník Venom, a teď tu máme další projekt, který má rozšířit nový pavoučí vesmír. Scenárista Chris Yost (Thor: Ragnarok) dostal… (více)

Venom se znovu chystá do kina

Venom se znovu chystá do kina

17.03.2017

Vesmírný symbiont, který „posedne" Spider-Mana a posléze se stane jeho velkou nemesis, už byl na velkém plátně dvakrát. V závěru pavoučí trilogie od Raimiho jste ho určitě viděli, na konci Amazing… (více)

Reklama

Reklama