Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Největším úspěchem skupiny Strange Fruit byl festival Wishbeach 1978. Dvacet let poté se hráč na klávesy Tony rozhodne vzkřísit zašlou slávu a doplnit značně prořídlá konta tím, že uspořádají koncert. Tony zatím pracuje jako dealer kondomů na Ibize a jeho práce chce změnu. Zbývá už jen přesvědčit zbylé členy kapely. Baskytarista Les zase zahradničí, ale rád by se vrátil do starých dobrých časů. U zpěváka Raye to také nebude problém, protože ten uvítá možnost, jak se ztratit před svojí žárlivou manželkou a Brian, který hrával v kapele na kytaru, je určitě nenechá na holičkách. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (96)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Čas letí, ale plamen hoří dál." ...Strange Fruit se mi dnes trefili do nálady a zpříjemnili mi tak nedělní odpolko. Rockeři sympaťáci a jak pravila Karen: Já miluju jejich muziku. Chci stát někde v šeru a vidět co ta hudba vzbuzuje v lidech. Filmy jako tento jsou mým šálkem kávy, mou krevní skupinou. Rock´n´roll forever ♪ ♫ ♪ 🎸 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jednou z najzaujímavejších udalostí v živote chlapa je, keď chytí druhý dych. Partička muzikantov, s ktorými sa po rozpade ich kapely život nemaznal, to po rokoch na staré kolená skúšajú znova... Zo snímku srší veľká miera optimizmu a dobrej nálady, to je zároveň aj jeho najväčšie pozitívum. Aj keď samozrejme, potešila ma aj výborná muzika. Síce som si na typický suchý britský humor musel zo začiatku trocha zvyknúť, ale potom mi už úsmev z tváre nezmizol až do samotného konca. Veľká spokojnosť. 75/100 ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Vtipně napsaný příběh a příjemně strávených 90 minut ve společnosti stárnoucích rockových bardů, jejichž snaha o návrat na výsluní a popření přísloví "Nikdy nevstoupíš dvakrát do stejné řeky" je tak sympatická, že jim nelze nefandit. A ačkoliv jejich jednoduchý rock někdy z doby kamenný není můj šálek čaje, v zábavném teatrálním podání geniálního Billyho Nighy se místama stával skoro chuťovkovým pamlskem. A zbytek hereckého ansámblu za ním určitě nezaostával. It´s Only Rock´n´Roll, tak to "dědci" hrňte, vždyť podívejte na Lemmyho :o) ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ještě někdo má nějaký další psychický, fyzický, osobnostní nebo vztahový problém, o kterém byste nás chtěli v rámci této "komedie" spravit? Pro mě osobně málem k nepřežití, tu depku snad časem rozeženu. Revival Alice Nellis v červených s odřenýma ušima, ale asi tak desetkrát lepší, než tenhle nepochopitelnej, ubrečenej atak na 80 procent. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že sem mírně zklamaný. Čekal sem že to bude trošku víc crazy. Čekal sem šílenou jízdu postarších rockerů, ale dostal sem příběh o sebepoznávání, sebereflexy a toleranci vůči kamarádům. Vcelku se jedná o příjemný film, kterému se dá nějaké to zaškobrtnutí v rytmu odpustit. Velkým plusem je hlavně obsazení. To je doslova dokonalé. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Pri názve filmu sa tvorcovia nechali inšpirovať piesňou od Paula Simona - Still Crazy After All These Years. (U_S_O)
  • Na soundtracku zpívají i herci z tohoto filmu, např. Hans Matheson nazpíval song "Live for Today" (Žít pro dnešek). (Lynette)
  • Soundtrack k tomuto filmu byl nominovaný na Zlatý globus. (Lynette)

Reklama

Reklama