Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

0kozel 

všechny recenze uživatele

Tohle je nářez! Je to sprosté, nekorektní a perverzní, ale hlavně neuvěřitelně vtipné. Pauzy mezi vtipy nejsou dlouhé, ony totiž nejsou žádné. Zahlédl jsem to náhodně v ukázce a hned jsem věděl, že to je můj šálek kávy. Rozhodně to není pro každého, komu vadí drsnější humor ať to radši vůbec nezkouší. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech odvážný a nekorektní animák, který se skutečně neštítí ničeho a v každém díle do diváka šije všemožnými zbraněmi. A možná v tom jsem viděl hlavní problém, že se film snaží neustále diváka pohoršovat a znechucovat a tím se snaží být vtipný. Občas se mu to daří, ale někdy je toho i na těch 20 minut moc a nikdy jsem neměl tendenci dát si třeba i dva díly po sobě. ()

Reklama

Erik.Zakovec 

všechny recenze uživatele

Jak už někdo zmínil, docela fajn animák na zkrácení času. Něco ve stylu Family Guye, akorát ten humor je trošičku jinde. Doporučuju tomu dát šanci, neni to pro všechny, ale pokud máte rádi Amercan Dad, Family Guy, Rick and Morty a South park, tak se vám tohle určitě bude líbit. Nejvtipnější mi zatím přišla první epizoda druhý série. ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Toto je seriál, který se nebojí ukázat realitu našeho světa. Rozhodl se pro ni velmi morbidním a pro společnost svázanou miliony stupidních pravidel nekorektní formou. A proto je to taková zábava. Protože porušuje pravidla a dělá si ze všeho srandu. V každé postavě se dá najít podoba se skutečným světem. Woody je nenažraný mocichtivý šéf, Malloy rozmazlený spratek/domácí mazlíček, Steve je zase člověk, co bere vše příliš vážně a ve všem shoří. O dokotu Koozniakovi ani nemluvím. Každý díl je plný narážek, ať už více či méně čitelných, na situace, se kterými se denně shledáváme v našem světe. Tož sláva Brickleberry za to, že se nebálo nám všechny tyto věci ukázat a pěkně nás pobavit. ()

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Mně osobně vtipy a gagy v tomto seriálu přijdou sice často řízné, sardonické a občas k vyhrknutí smíchu, ale též příliš bezcitné a bez jakéhokoli náznaku empatie nebo toho, co definujeme jako lidské. Nechci znít staromódně a moralisticky, ale opravdu si myslím, že je to výplod nějakého psychopata nebo sociopata (z lékařského úhlu pohledu). Přestože je to zasazeno do národního parku a hlavními hrdiny jsou lidé, kteří by měli dbát na ochranu přírody, skoro v každé epizodě vidíme její naprostou destrukci (divákovi předhozenou jako něco pro zasmání). A také bezpříčinné násilí, sex (aby se neřeklo), potoky krve a týrání a zabíjení zvířat, které obzvlášť nemůžu překousnout. (Jedna postavička přejede srnku, tak, že vyprskne její vnitřnosti na druhou. Ta pokračuje v mluvení, kde skončila, jako by se nic nestalo.) Kdybych trochu zaparafrázoval a řekl, že v novodobý televizní program, aby byl úspěšný, musí obsahovat sex, násilí a krev, pak si je můžeme v klidu odškrtnout. 50 %. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Ve scénách, ve kterých se objevuje dálnice, se dálnice často mění. Někdy má 6 pruhů, někdy zase 2. (kritkMd)
  • Steve a Denzel řeknou ruskému zabijákovi, že se jmenují Tetris a Mario Brothers. Je to odkaz na stejnojmenné videohry. (griph)

Reklama

Reklama