Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Podobný humor sa mi veľmi páči. Je maximálne stupídny, primitívny a degenerujúci ľudské pokolenie na úroveň opíc. Ale ja som sa vynikajúco pobavil a paródie tohoto typu milujem. navyše si myslím, že Wayans je pán komik so všetkým čo k tomu patrí. Tak ak si chcete užiť hodinku a pól úplne nezmyselného a úchylného humoru nieje nič lepšie .... a za mňa iba 75%. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů tipu komedie s Adamem Sandlerem, ale taky jde vidět debilita tipu Scary Movie. U pár scének jsem se opravdu pobavil, protože Pár nenormálních aktivit útočí na lidi, kteří se smějí každé debilitě. Marlon Wayans nestárne, stále je to sympaťák a film akorát vylepšuje. A Chip je skvělá postava. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám jméno Marlona Wayanse podezřelé, tak asi víte, s čím tady máte tu čest. On je prostě blázen, neštítí se vůbec ničeho a přestože někdy (často) jeho fórky přecházejí v ryzí trapnost, nelze mu upřít, že vás minimálně párkrát fakt rozesměje, pokud vám teda nevadí “trochu“ toho fekálního, přisprostlého a vůbec vidláckého humoru. Haunted House pokračuje v nastoleném trendu, přesto jsem se musel zase gebit jako blázen a to hlavně v první, našláplé polovině. V té druhé tempo a kadence hlášek sice mírně opadne a konec tak budí dojem natahovaného, ale v rámci současných parodií je to pořád nadprůměr. Přesně takhle mělo vypadat páté Scary Movie. A když už píšu o Scary Movie, tak Haunted House je Wayansovou nejlepší parodií od dob právě první části této série. Ono vůbec Haunted House působí, jako kdyby bylo natočené někdy kolem roku 2000, absentující na všechny soudobé popkulturní odkazy- což jen a jen kvituju. Marlon nezklamal, člověk se tlemí už jen při pohledu na jeho ksicht :-) A přiteplenej senzibil je neskutečnej ďábel :D ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Americká komedie, která je postavená na parodii Paranormal Activity. Stejně jako většina hororů, tak v první půlce filmu, kdy se obyvatelstvo domu seznamuje s neznámou silou, je i Pár nenormálních aktivit poměrně vtipných - příjezd a ubytování Keishy, noční hrátky se zadkem a mokrým orgasmem a... no a to je pomalu vše. Teplý senzibil, sjetý kněz a další postavičky film táhnou spíš směrem dolů, než aby ho nějak nakopávali dál. A to je škoda. Paranormal Activity totiž vyloženě lákají k tomu, aby se staly předmětem (zdařilé - což se v tomto případě příliš nepovedlo) parodie. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že se pobavím, místo toho přišel trapný humor a k tomu všemu obří nuda. Marlon Wayans je největší pozér jakého jsem kdy viděl. Jediný co funguje, jsou možná nějaké jednotlivé vtipné scény, ale jako celek, to vážně ne. Ano já vím, je to parodie, ale na mě to bylo dost ubohý. Dvojce dám šanci, jelikož jsem viděl nějaké scény, které mě hodně pobavili, tak uvidíme, snad to to nebude taková nuda jako jednička. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)
  • V Malcolmově (Marlon Wayans)domě je možné vidět hned několikrát plakát ke hře "Saints Row: The Third". (Korbitch)
  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)

Reklama

Reklama