Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv Thorne není žádný anděl - paktuje se zločinci, bere drogy a užívá si s prostitutkami. Jeho život se úplně změní, když na místě vraždy jedné z nich najde tajemnou skříňku. Po jejím otevření se s ním začnou dít podivné věci - vidí vraždícího muže bez tváře a strašlivé věci, které se mají teprve stát. Ocitl se navíc na strašlivém místě, které může být skutečným peklem. Je to skutečnost anebo zlý sen? Aby vyřešil případ, musí se postavit vlastním démonům - a aby unikl z pekla, musí získat zpět zlověstnou skříňku z rukou Pinheada, služebníka samotného ďábla. (SPI Film)

(více)

Diskuze

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

AngelusCZ : V pohodě. Proč ne ? :-) Saakra, viděli jste někdo ten novej díl ? Vypadá to na pěknej shit.

AngelusCZ

AngelusCZ (hodnocení, recenze)

Mandalorian: pro me to byl i prvni dil ktery sem videl asi tak v 7 letech (byl sem podelanej :D ) tak mozna proto je u me na 1. miste pak nastupuje hned prvni 3 dily :)

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

AngelBuffy: Z tý nový série určitě. Ale původní trilogii se to prostě nevyrovná.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Takže už v sérii padáma dole, dole. Najhorší hellraiser zatiaľ. Toto síce nie je ešte brak
 (má už ale k nemu blízko), toto je zlátanina, bez logického deja, z velmi hroznými akože zvratmi. Pinhead tu už takmer ani nehrá. veru, už to nie je ten horor, ale akási mystriózna detektívka, pri ktorej su koncu skoro usínal. Ako hovorím, zatiaľ najhorší Hellraiser, horší ako H3. Moje hodnotenie: 37%

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Po změně ve čtvrtém dílu, přišla další změna a to právě zde. Tentokrát i o něco lepší. Jediné, co bych tomu vytkl je, že Pinhead se moc neukázal. Jinak snad nic. :-D

Související novinky

Neo zastaví Zemi

Neo zastaví Zemi

31.08.2007

Ne, nechystá se pokračování Matrixu, v němž létající kungfista napodobí trik Christophera Reevea z prvního Supermana s obletováním Země takovou rychlostí, až dojde k jejímu zastavení. Řeč je o remaku… (více)

Reklama

Reklama