Reklama

Reklama

Slibná kariéra u pořádkové policie, potomek na cestě, půjčka na nový dům od rodičů: vše se v Marcově životě podle všeho ubírá správným směrem. Pak se ale na policejní akademii objeví jeho nový kolega Kay. Společný trénink jako by do Marcova života přinesl závan svěžího vzduchu – a on sám poprvé pocítil náklonnost k muži. Marc, rozpolcený mezi důvěrně známým světem a novými neznámými pokušeními, ztrácí kontrolu nad svým životem. Zažívá volný pád, ze kterého nebude mít prospěch nikdo. A ze všeho nejméně on sám. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Almásy 

všechny recenze uživatele

musel som to nechať uležať, film je veľmi chladný, až chladnokrvný- tak ako sa na Nemecko patrí, ale paradoxne to téme homosexuality medzi ,,drsnými" policajtami neskutočne pomohlo, film je vo svojej drsnosti neskutočne sugestívny a pri scénach kedy je to čisto o intimite dvoch hlavných predstaviteľov neuveriteľne úderný a emocionálne devastujúci, hoci pri tom nepustíte jedinú slzu. veľká, čistá, proste nemecká kvalita. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že v milostných hrátkách dvou mužů si právě nelibuji, nic pěkného na tom pro sebe nenacházím. Nicméně ten příběh byl vystavěn perfektně, celou dobu mi z toho šel mráz po zádech, a jenom jsem čekal, jak moc špatně to pro borce dopadne. V sázce byla nová rodina, rodina, ze které Mark vzešel, kolegové, přátelé, zdravý rozum, pověst...a tohle všechno...nebudu prozrazovat pointu, i když je zakomponovaná už v názvu. Zkrocená hora byl odvážný filmařský počin, protože šlo o velkou hollywoodskou produkci se špičkovými herci, Volný pád už bude vnímán jen jako další z řady napodobitelů, ovšem kvalitativně by mohl vyčnívat, dokonce i nad opěvovaný originál. Mně osobně se líbil víc, byl o hlubším citu a byl uvěřitelnější, protože ze současnosti, ze Zkrocené hory se tvůrci lehce vylhali tím, že ji popisovali jako story z jiných časů. ()

Reklama

harfuska 

všechny recenze uživatele

Konečne film, ktorý ulahodil mojim zmyslom. Príbeh mladíka, ktorému sa život obrátil v jednom momente hore nohami. Je mi jasné, že to chalan nemal ľahké. Na jednej strane spokojný, zabehnutý život a na druhej niečo nové, atraktívne, vzrušujúce. Úplne chápem jeho klamstvám. Kto by chcel stratiť všetko, čo v živote nadobudol a byť spoločnosťou opovrhovaný len preto, že spoznal niečo, čo ho robilo "slobodným"? Mark bol veľmi atraktívny, rovnako ako jeho "behací" kámoš a aj vďaka tomu sa na nich veľmi príjemne pozeralo. Mark mi naviac strašne pripomínal Martina Písaříka, takže som z neho nemohla spustiť oči a pri cicmacích scénkach sa mi dokonca zatajoval dych. Záver zahrial na srdci a už sa teším na pripravované pokračovnie. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak nám chlapci nemeckí policajtskí zase raz predviedli ako má vyzerať kvalitný 4% sex! Neviem hodnotiť aké to je ak sa zamilujete do človeka rovnakého pohlavia. Nikdy v živote som to nezažila. To čo však viem je, že je veľká chyba podceniť silu skutočnej lásky. Myslím, že milovať je ľudská prirodzenosť, nezávislá na pohlaví, fyzickej kráse, veku, postaveniu, rase, alebo situácii. Ak sa človek vzoprie láske, ide proti svojej vlastnej podstate. Presne tak, ako vás dokáže láska posilniť a urobiť vás šťastným ak sa jej podvolíte, tak vás dokáže zničiť, ak jej odporujete a popierate ju. Môže byť tým čo vás pozdvihne do nebeských výšin, alebo tým, čo vás spáli na prach! ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle filmu dám bez rozpaků plný počet hvězd...... 4 za to, že to byl po všech stránkách výborný film a pátou za to, jak se mnou cvičil. Chytil mě a nepustil ...a byla to jízda- místama jsem ztrácela dech a místama jsem ho měla pěkně zrychlený:)) A šestou hvězdu za Hanna a Maxe - už dlouho jsem neviděla tak úžasnej pár a tak skvělý erotický scény - vlastně asi nikdy (Brokeback Mountain byl taky dost fajn, ale na tohle rozhodně neměl.) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Film byl poprvé uveden 8. února 2013 na Mezinárodním filmovém festivale v Berlíně, na kterém byl mimojiné režisér nominován na cenu za nejlepší debut. (..Lucas..)
  • Film má pár věcí společného s filmem také z německé produkce a točí se kolem homosexuality, Letní bouře (2004). Tento film začíná běžící dvojicí kluků, což je scéna, která se v tomto filmu mnohokrát opakuje a i v onom filmu si homosexuála zahrál Hanno Koffler. (vyfuk)

Reklama

Reklama